Hvordan Refinish skap med Paint

November 2

Hvordan Refinish skap med Paint


Mørke og datert kjøkkenskap kan få et nytt liv med et par strøk med maling. Lakkering av skap med maling er mye raskere enn omlakkering skap med beis og polyuretan. Forberedelse for maleriet skap er nøkkelen for en god maling jobb. Lær hvordan å male skap før du får startet.

Bruksanvisning

1 Klargjør rommet ved å legge drop kluter på gulvet under skap. Tape rosin papir på benkeplater for å beskytte dem fra maling splatter.

2 Rengjør skap med en slipende svamp og en passende rengjøringsmiddel. De fleste typer rengjøringsmidler som fjerner fett vil fungere. Tørk skap med en tørr klut.

3 Skru dørene fra skap og fjern maskinvare. Plasser maskinvaren på et bestemt sted slik at det kan installeres på nytt senere.

4 Fyll bulker og sprekker i overflaten av skap og skapdører med tre kitt. Spre kitt over hver skadede området med en sparkel. Vent til kitt tørke før sliping.

5 Sand skap med # 100 eller # 120 sandpapir. Du trenger ikke å sand mål fra skap, men avslutningen bør sløv, så det er ikke lenger blank.

6 Rengjør støv fra skap med et vakuum. Tørk av gjenværende støv bort med en tack klut.

7 Bruk en maling sprayer å påføre maling primer til dørene. Den maling sprayer vil bruke primer uten penselstrøk. La primeren tørke helt.

8 Mal skap med en skum maling roller og høyglanset latex maling. Påfør en gang strøk med maling med skum roller, og deretter bruke en pensel til å nå hjørnene av skap. Når første strøk med maling har tørket, påfør et lag. La malingen tørke i 3-4 dager før den settes på skapdører og maskinvare.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com