Hvordan Refinish en Wood Coffee Table

November 20

Hvordan Refinish en Wood Coffee Table


Hvis stuebordet har hakk, vannmerker eller andre tegn på bruk og misbruk, kan det være på tide å refinish det. Lakkering av noen møbel tar tid og litt know-how. Tre må strykes, forberedt for farging og avsluttet med et beskyttende dekke. På grunn av tørketiden mellom trinnene, de fleste lakkeringsjobber ta flere dager. Med litt planlegging, kan du refinish stuebordet over en helg.

Bruksanvisning

1 Klargjør arbeidsområdet. Sett bordet på et tøystykke. Åpne vinduer for ventilasjon eller få inn en fan. Ta på kjemikaliebestandige hansker og vernebriller.

2 Hell stripperen inn i en metallbeholder. Bruk en pensel til å bruke stripper. Arbeid det inn i noen fordypninger i tre, spesielt rundt beina, med en tannbørste. La det sitte for tiden angitt på pakken. Varierer fra 15-30 minutter. Tørk og vurdere resultatene. Påfør av behov. Bruk en ren slipesvamp dyppet i luktfri white spirit for å fjerne eventuelle rester.

3 Sand med korn av tre, ved hjelp av en 120 sandpapir. Sand til glatt. Tømme støv. Bytt til en finere sandpapir, rundt 200 grus. Sand alle overflater.

4 Rør flekken grundig. Påfør med en børste eller en myk klut. Dekk helt, ved hjelp av en klut til å tørke i en sirkelbevegelse, jobber flekken inn kornet. Fjern overflødig flekken, tørke med korn. Påfør hvis du ønsker å utdype fargen. La det tørke helt. Les produsentens instruksjoner for tørketid.

5 Rør polyuretan. Påfør med en børste, som arbeider i retning av woodgrain. La det tørke grundig. Følg produsentens instruksjoner for tørketider. Sand med 320 sandpapir og ren med tack klut. Påfør polyuretan, sand og rent. Gjenta til slutt er hvordan du vil ha det. To eller tre lag bør gi tilstrekkelig dekning og beskyttelse for de fleste tabeller.

Hint

  • Påfør stripper nøye, spesielt til benene på bordet. Jo mer overflate du kan tørke av, jo mindre sliping du trenger å gjøre.
  • Aldri riste polyuretan. Bobler kan danne og er vanskelige å børste ut.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com