Hvordan oppdatere & Remodel en Bath

October 1

Hvordan oppdatere & Remodel en Bath


Oppdatering badet er en flott måte å legge til stil, organisasjon og en personlig touch til en utdatert bad. I tillegg er det en god idé å vurdere om du skal selge hjemmet ditt, eller du bare ønsker å øke hjem verdi. Det tar ikke mye å renovere et bad. Med litt planlegging og muligens litt hjelp fra en entreprenør, kan du oppdatere badet på et blunk.

Bruksanvisning

1 Skriv ned dine planer for badet og sette et budsjett. Ta med maskinvare som du ønsker å oppgradere som knotter, kraner og forfengelighet speil. Ta hensyn til prisen som det vil koste å kjøpe disse elementene. Også bestemme om du vil erstatte badekar, vask og toalett, da dette kan kreve en entreprenør.

2 Maling badet vegger. Hvis du har et mindre bad, vurdere å bruke en maling farge for å gjøre rommet vises større. Lyse farger lure øyet til å tro at et rom er større enn det virkelig er. Mørkere farger har en tendens til å gjøre et rom ser mindre.

3 Resurface eller erstatte badekar, vask og toalett. Du må kanskje ansette en entreprenør til å fullføre dette trinnet hvis du ikke er komfortabel med å fullføre det selv.

4 Ta ut den gamle maskinvaren fra skap og dører og erstatte dem med nye. I tillegg erstatte kraner og speil med en oppdatert versjon.

5 Sett belysning ligaen for å forbedre det nye utseendet. Husk bad bør være godt opplyst, for å unngå ulykker.

6 Dekorer rommet for å fullføre utseendet. Noen nye bad tepper, bilder, planter og lys kan forvandle en utdatert bad til et moderne, beroligende og swanky oase.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com