Hvordan Grow Butternut Squash i Hills

January 4

Hvordan Grow Butternut Squash i Hills


Butternut squash (Cucurbita moschata) foretrekker løs, fruktbar, godt drenert jord med en pH mellom 5,8 og 6,8 i et område som mottar full sol i seks til åtte timer i døgnet. Denne vinteren squash produserer søt oransje kjøtt som kan brukes i både søte og salte retter. Mens noen gartnere vokse squash i lange rekker fordelt 4 til 6 fot fra hverandre, andre foretrekker å vokse flere squash planter i oppvokst bakken i hagen. Uansett, foretrekker butternut squash fuktig jord høy i organisk materiale.

Bruksanvisning

1 Mound hagejord i åsene ca 6 til 8 inches høy og 2 fot over med en hage hakke. Space åsene 4 til 8 fot fra hverandre i hagen. Hevet jorda varmes raskere og avløp lett, forebygge problemer med kjølig, våt jord.

2 Spre 3 til 4-tommers lag av godt råtnet moden eller kompost over området og jobbe det inn med en hage hakke eller håndverktøy. Dette legger organisk materiale til jord, noe som forbedrer både lufting og drenering samtidig som det gir sakte frigivelse næringsstoffer til jorden. Alternativt kan en anvendelse av en kopp benmel og en kopp blod måltid per 100 kvadratfot med hageområde brukes som organisk gjødsel. Ifølge Colorado State University Extension tjenester, kan 2 pounds av urea per 1000 kvadratfot brukes i stedet, hvis ønskelig.

3 Dekk bakken med svart plast og kutte store 5:56 stor Xs i plast for plantene. Dette varmer jorda, sparer fuktighet og skaper en luke barriere.

4 Plant butternut squash frø i de merkede områdene, til en dybde på 1/2 til 1 tomme, etter all fare for frost har gått i ditt område og jorden har varmet opp til 65 til 70 grader Fahrenheit. Ifølge Cornell University Extension, squash vil ikke spire er kjølig jord og spirer best ved 95 grader. Alternativt transplantasjon squash frøplanter gjennom Xs kutt i plast mulch.

5 Vann å mette jorda til 2 til 3 inches dyp og holde området fuktig inntil frøplanter dukke opp i fem til ti dager.

6 Thin spirene til to eller tre per bakke når de er 3 til 4 inches høy. Skjær de mindre frøplanter på jorda nivå for å unngå å forstyrre røttene til nærliggende frøplanter når tynning.

7 Vann squash en eller to ganger i uken eller når jorda føles tørr en tomme under overflaten. Vanligvis krever vinter squash en tomme av regn hver uke og kan kreve supplerende vanning i tørre perioder.

8 Harvest-butternut squash ved å kutte den fra vintreet, slik at en 1-tommers stammen, på sensommeren eller høsten når den ytre huden har sløvet og kan ikke bli penetrert med fingerneglen. Umodne squash har ømme skinn og vises skinnende. Butternut squash vil holde for to eller tre måneder hvis de oppbevares ved 55 grader med en luftfuktighet mellom 50 og 70 prosent.

Hint

  • Mulching med svart plast holder ugresset under kontroll og holder jorden varm og fuktig.
  • Butternut squash krever ikke ekstra gjødsel i vekstsesongen.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com