Forskjeller mellom Shumard Oak & Northern Red Oak

October 25

Både Shumard eik (Quercus shumardii) og den nordlige rød eik (Quercus rubra) fungere som gate, skygge og plen trær i landskap som er store nok til å imøtekomme deres størrelse. Disse trærne har noen forskjeller, og starter med sine serier; Rød eik distribusjons strekker seg over store deler av den østlige tredjedel av USA og nordover til Canada, mens Shumard eik sortiment dekker deler av Midtvesten og det meste av sørøst USA til Gulf Coast. Lær om de forskjellige funksjonene før du bestemmer på en for din eiendom.

likheter

Både Shumard og nordlige rød eik vokse til å bli store trær, med Shumard eik litt mindre i gjennomsnitt. Begge trær i naturen noen ganger topp 100 fot, men som dyrket trær er i 60- til 90-fots rekkevidde, i henhold til "National Audubon Society Field Guide til trær. Eastern Region" Trunk diameter på 12 til 30 inches er vanlig. Deres størrelse krever et åpent landskap for treet å ha plass til å vokse. Bladene av både eik er løvskog, snu fra grønt til nyanser av brunt-rødt i høst. Begge eik generere eikenøtter, en funksjon som vil tiltrekke dyreliv til hagen din. Begge artene trives best i full sol og i sur jord.

løvverk Forskjeller

Subtile forskjeller mellom bladene på en nordlig rød eik og Shumard eik. Selv om begge har blader med flere, spisse fliker, har Shumard eik dype bihulene som strekker seg nesten til midten av bladet, mens rød eik blader har grunne fliker. I tillegg er de nordlige røde eik har flere lapper på bladene. Bladene på treet kan ha fra syv til 11 lapper. En Shumard eik blad har normalt syv lapper, men kan ha så få som fem eller så mange som ni. Shumard eikeløv har en læraktig tekstur mens nord rød eik blader er blankere.

Acorn Forskjeller

Lukk undersøkelse av eikenøtter i det nordlige rød eik og Shumard eik er nødvendig for å oppdage forskjellene mellom de to. Northern rød eik eikenøtter har en flat, skål-formet cap feste eikenøtt til kvisten. Dette cap dekker ca 1/3 av hele egg-formet eikenøtt. Hetten er ikke fullt så stor på Shumard eik, som dekker ca 1/4 av eikenøtt. Northern rød eik eikenøtter er brune, men University of Connecticut Plant Database bemerker de på et Shumard eik har svarte og brune striper på dem.

andre forskjeller

Northern rød eik krever et område med god drenering til å vokse, men Shumard eik tåler fuktige forhold, bemerker Missouri Botanical Garden. Fargen på barken bidrar til å definere begge arter. Shumard eik har en gråaktig bark, glatt på de unge trær, men gradvis utvikle små furer og rygger som treet blir eldre. Barken av den nordlige rød eik er en mørkere grå til nesten svart farge, med de eldste personer som innehar dype sprekker og rygger. Rød eik er kaldt hardfør til US Department of Agriculture plante hardførhet sone 4. Shumard eik tåler forhold til sone 5. Shumard eik tåler klimaet i USDA sone 9; Rød eik kun til sone 8.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com