Hvordan Grow og vedlikeholde Aloe Vera Planter

August 19

Hvordan Grow og vedlikeholde Aloe Vera Planter


Aloe vera er en av de få saftige planter som har medisinske egenskaper. Den dyrkes som pryd arter både i containere og tempererte hager, men dens opprinnelse er mystisk. Aloe vera planter er kompakte planter opp til 2 fot høy med lange, kjøttfulle blader og taggete kanter som danner en kompakt rosett. Store planter produserer en topp av gule blomster om våren. Som en kultivert plante aloe vera er lett å vokse, forutsatt at den holdes varm og ikke over-vannet.

Bruksanvisning

Dyrking av Aloe Vera

1 Plasser potte aloe vera plante i de varmeste og lyseste tilgjengelig sted i hjemmet. En sørvendt vindu med flere timer med direkte sollys hver dag er ideelt. Aloe vera planter vil vokse i indirekte lys, men kan få straggly. Roter anlegget annenhver uke for å holde veksten jevnlig.

2 vann anlegget hver uke i løpet av de varmeste månedene i året, eller når overflaten av sin potting medium er tørr. Ikke la jorda for å få vannmettet, som røttene råtner og anlegget vil dø. I løpet av de kalde månedene la jorda tørke helt ut mellom hver vanning og ta vare å hindre at vann pooling blant bladene, da dette kan føre til råte.

3 Gjødsle aloe vera planter ved hjelp av en flytende gjødsel formulert for sukkulenter, eller en standard potteplante gjødsel fortynnet til en fjerdedel av sin anbefalte styrke. Påfør gjødsel hver gang du vann anlegget med unntak av de tre kaldeste månedene av året, når planten ikke trenger gjødsling i det hele tatt.

4 Repot aloe vera plante bare når det blir topptung i sin container eller er helt pot-bundet. Bruk tunge terracotta potter for aloe vera planter, som de er tunge og velte lett. En jordbasert blomsterjord blandet med 30 prosent sand er ideell for aloe vera planter, som det er rikt på næringsstoffer og fri-drenering.

5 Overfør aloe vera planter ved hjelp av noen små plantlets som vokser fra suckers hovedanlegget ved siden av. Disse kan bli kuttet med en skarp kniv så snart de utvikle sin egen rotsystem. La plantlet å tørke ut for et par dager på en solrik vinduskarm og deretter potten opp i en 6-tommers potten. Aloe vera kan også dyrkes fra frø, men viljen tar flere år for planter å vokse til store planter.

6 Plant aloe vera planter ute bare i frostfrie områder som ikke faller under 40 grader Fahrenheit. Velg et sted med godt drenert jord som mottar så mye sollys som mulig. Utendørs planter ofte utvikle en sunn rosa blush når de utsettes for sollys. Ikke vann utendørs aloe vera planter i løpet av vinteren.

Hint

  • Avling aloe vera for medisinsk bruk ved å skjære gjennom den kjøttfulle bunnen av det største blad på planten. Fjern den kjøttfulle, gjennomskinnelig interiør uten at noen av den bitre huden. Denne masse kan brukes til forbrenninger og kutt og brukes til å behandle solbrenthet.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com