Forskjellige ting å brenne i en Wood Furnace

July 24

Mange huseiere velger tre ovner for sin allsidighet, pålitelighet og økonomisk drift. Men når brukere velger å brenne annet enn friske snitt eller forberedt på tre eller kull, risikerer de å skade ovnen, sløse varme og forurensing av miljøet. Heldigvis tre ovn Eierne har flere drivstoff valg.

Tre og Passende Wood Products

Tre ovner er selvfølgelig laget for å brenne primært tre og treprodukter. Mens nesten alle tre vil brenne i en tre ovn, eksperter på Hearth.com anbefale brenn erfarne tre fordi det brenner varmere, mer effektivt og inneholder mindre fuktighet enn andre treprodukter. Grønn og unseasoned treprodukter vanligvis inneholder store mengder vann, og denne fuktigheten noen ganger omfatter inntil halvparten av treets vekt; på grunn av dette, grønne tre brenner typisk ineffektivt, da fuktigheten må pakkes ut og fjernes ved ovnen før treet kan produsere nyttig varme. Treprodukter, som kasserte møbler og tre paller, er vanligvis også trygt å brenne i tre ovner, men ovn-reparasjon eksperter på service Magisk anbefale å unngå drivved, behandlet eller malt trevarer, eller noen tre elementer som inneholder svovel eller bly, som resulterende gasser fra disse produktene kan feste seg til innsiden av en tre ovn og hemme dens drift.

Kull

Mange tre ovner er konstruert for å brenne kull. Dannet fra plante- og dyrerester begravd i millioner av år, pakker kull en høy energiproduksjon i en relativt liten pakke. Kull bør bare bli brent i tre ovner som ble laget for kull bruk og gjennomføre en "Godkjent for kull drivstoff" plakat eller klistremerke. Kull brenner ikke så rent eller effektivt som tre, og tre ovner som ikke er designet for å være kompatibel med kull brensel kan raskt tannkjøtt opp og bryte så kull rester samler seg inne i forbrenningskammeret og ventilasjonsanlegg.

Materialer som bør unngås

Selv om noen tre ovner er utviklet for bruk med kull, og noen få utvalgte kan også brenne olje, bør tre ovn eiere aldri forsøke å drivstoff sine ovner med alternative drivstoff kilder, uavhengig av hvor tilgjengelig eller praktisk materialene kan være. Ifølge eksperter på Hearth.com, søppel plassert i en tre ovn kan raskt utvikle seg til en pipebrann, og noen plast og behandlede produkter som vanligvis finnes i avfallet inneholder giftige kjemikalier som er utgitt i høy varme miljøer. Ikke-godkjente produkter kan også skade følsomme komponenter i tre ovn, som fører til dyre reparasjoner som ikke kan dekkes av ovnen garanti.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com