Home Weed Eater kjører ikke

March 23

Mange problemer kan føre til Home luke eater å slutte å kjøre. Men symptomene kan være misvisende. Så feilsøking midler isolere problemet til motorfunksjon og deretter finne den ødelagte delen.

Drivstoff systemproblemer

De vanligste problemene som hindrer en Home luke eater kjører ligge i drivstoffsystemet. Forgasseren trenger en kontinuerlig tilførsel av drivstoff til å pumpe stempelet, og hvis dette er begrenset, selv litt, vil motoren slås av. Start på drivstofftanken, rengjør den og erstatte drivstoffilteret.

Fuel Line og forgasseren Problemer

Følg drivstoffslangen til forgasseren og skiftet slangen hvis den er sprukket eller skitne. Mange gass problemer er forårsaket av en stiplet linje gass. Hvis trimmeren fortsatt ikke vil starte, fjerne, demontere og rengjøre forgasseren. Etter ca tre år, kan forgasseren trenger service. Denne gangen kommer før om dårlig gass brukes. Forlenge levetiden til forgasseren ved å installere en carb kit, noe som bidrar til drivstofftilførselen til sylinderen.

Tenningssystemproblemer

Tenningssystemet branner gnisten, som må skje i riktig øyeblikk i løpet av brenselssyklusen for motoren å arbeide. Hvis tenn er fraværende eller timet feil, vil ikke motoren starte. Den enkleste løsningen er å erstatte tennpluggen. Men hvis dette ikke løser problemet, tenningsmodulen, som sender den elektronisk puls opp ledningen til tennpluggen, kanskje må byttes ut. Hvis du mistenker at dette ikke er tilfelle, sjekk luftspalte mellom magnetene på svinghjulet og tenningsmodulen. Hvis dette gapet er ikke presis, vil gnist skyte på feil tidspunkt.

komprimering Problemer

Kompresjons problemene oppstår når luftlekkasjer fra sylinderen, som stempelet krever et visst press for å suge brensel inn i kammeret. De verste kompresjons problemer kan kreve å erstatte pakninger og tetninger rundt stempelet og veivhuset, noe som kan koste mer enn en ny trimmer. Test motorens kompresjon ved å feste en kompresjonsmåler til den tomme tennpluggen. Dra startsnoren skulle produsere et lese over 90 psi. Kompresjons problemer er lett å få øye på, så vil du ha problemer med å trekke i startsnoren ut, eller det vil være for lett.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com