Trim Color Ideer

April 4Wall trim er et dekorativt element som brukes til å ramme vegger, dører og vinduer, som gir et rom en komplett og estetisk tiltalende utseende. Trim kommer i en rekke stilarter som spenner fra enkle tre strips til mer kunstferdig formet kronen. Velge en komplementær maling farge er den perfekte måten å tilpasse vegg trim, og du kan bruke hvilken som helst farge av maling du ønsker å lage den endelige utseende.

Nyanser av klassisk hvit

White er en klar og ren farge ofte brukt som en trim aksent på både interiør og eksteriør maling arbeidsplasser. Hvit eller en variant som eggeskall eller krem ​​er et klassisk valg for trim farge fordi det kan utfylle andre farger, fra lys-farget past til levende og mørke toner. Hvis du ikke ønsker å male, se etter pre-malt trim eller kronen som allerede er den perfekte nyanse av hvitt. Hvit trim vil gi rom i hjemmet ditt en tidløs estetisk som alltid vil være i stil, og det kan nytte videresalg prospekter nedover veien.

nøytrale toner

Velg en nøytral skygge slik som beige, taupe eller tan for trim i ditt neste renoverte rom eller på utsiden av hjemmet ditt. Disse beroligende, naturinspirerte nyanser er et avvik fra enkle hvite, men de er fortsatt et klassisk valg som vil utfylle de fleste lakkfarger og utvendige materialer som tre, stein og murstein). Dette er en god trim fargevalg hvis fargen på veggen er en hvit eller et eggeskall fordi det vil gi rommet noen mangfold i stedet for en solid hvit utseende.

monokromatiske farger

Sats på en mer stilig og elegant utseende med trim farge ved hjelp av monokromatiske fargetoner. En monokromatisk fargevalg er en fargepalett som bruker variasjoner av én farge. Dekoratør Secrets, et interiør dekorere nettstedet, anbefaler å velge en uttalelse farge, for eksempel blå, og ved hjelp av en lysere blå trim farge til kontrast med en mørkere, mer levende nyanse av blått som den primære maling farge.

Bright Komplementær Shades

Hvis du er ute etter en fet og levende farger som er utenfor den tradisjonelle, velg en lys farge. En lys pop av farge kan sprite opp et rom med hvite eller nøytrale vegger. Dekoratør Secrets anbefaler sammenkobling lyse trim med en utfyllende veggfargen. Komplementære farger er farger som er motsatt av hverandre på et fargehjul, som rød og grønn eller blå og oransje. Dette dristige design idé vil ikke passer alles smak eller behov, men det er et morsomt alternativ til tradisjonelle interiør og eksteriør design.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com