Hvordan ta fra hverandre en badekar tappekran

April 17

Ta fra hverandre et bad kranen kan være en langsom drypp av et prosjekt. Men med de riktige trinnene, kan det være en enkel husholdning ork.

Bruksanvisning

1 Pass på at vannet er helt av. Karbatteri vann styres av stengeventilen som normalt ligger rett over tuten. Snarere enn å måtte stenge av vannet på et hus vannventil, sørg for at vannet er helt av på ventilen eller en vedlikeholdslading kan bli en foss som kranen er fjernet.

2 Identifisere hvilken type kranen. Det kan være veggmontert, Roman eller periode stykke kraner. En veggmontert kran stikker ut fra veggen av karet. En romersk kranen er en hals kran med to håndtak på sidene. En periode kranen har et vintage utseende med slangene som fører til håndtakene. Hver stil har den samme grunnleggende konseptet holder den på plass: skruer, skiver og muligens ringer.

3 Fjern festeskruene. Holdings skruene er typisk stjerne-ledet og plassert på sidene av kranen. Plasser skrutrekker i skruehodet og skru dem løs. Hvis de ikke vil slå, kan du vurdere å spraye WD-40 for å løsne dem, fordi de kan ha utviklet rust på gjengene.

4 Ta kranen hodet. Når skruene er ute, trekke kranen fra veggen. Vær forsiktig; kranen kan bli sittende fast i badekaret veggen og kan trenge noen vende og sakte trekke som det kommer løs. Prøver å lure kranen fra hverandre kunne rive eller sprekk i veggen karet.

5 Ta skivene. Noen kraner bruke skiver for å feste den til karet veggen og hindre lekkasjer. Hvis du skal skifte kranen, bruke de nye skivene som følger med det nye kranen. Hvis den nye kranen ikke kommer med skiver, ikke bruk de gamle. Kast dem.

Hint

  • Vær forsiktig med å strippe skruene.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com