Cypress Wood Bruker

June 27

Cypress Wood Bruker


Cypress trevirke anvendes i et antall bygge situasjoner hvor materialet vil bli utsatt for ytre elementer. Cypress brukes for å bygge ytterkledning, gjerdestolper, terrassebord og lysthus. Den inneholder naturlige oljer som motstår råte og insektangrep. I tillegg, fordi sypress ikke er behandlet med skadelige kjemikalier, det kan brukes innendørs, så vel.

Siding

Cypress styrene blir ofte brukt som ytterkledning for ulike byggeprosjekter. Cypress Fasader er vanligvis skåret i 1-tommers med 6-tommers, 1-tommers med 8-tommers og 1-tommers med 10-tommers plater som er 10 til 16 fot lang. Disse platene kan festes som ytterkledning horisontalt som lap ytterkledning eller vertikalt som bord og list ytterkledning. Den horisontale applikasjonen krever at styrene overlappes av en tomme for å hindre vann infiltrasjon. Imidlertid er det bord og list installasjonen fullført ved butting stående bord side-by-side og dekker skjøtene med to-tommers tre strimler.

innlegg

Cypress er ofte brukt for innlegg. Disse innleggene varierer fra 4-tommers med 4-tommers til 8-tommer med 8-tommers størrelse, vanligvis 8 til 10 fot lang. Postkasse og gjerdestolper kan være laget av sypress. Cypress innlegg kan være begravet direkte i bakken og trenger ingen ytterligere behandling for å hindre råte eller insektangrep. Porch hjørnestolper og bakgård arbors er også ofte bygget fra sypress tre. Disse innleggene er trimmet med sypress trim stykker for å legge til en dekorativ touch.

terrasse~~POS=TRUNC

Veranda dekk utforming kan også gjennomføres ved hjelp av cypress. Den rødbrune nyanse av sypress gir en dekorativ finish til dekk rekkverk og innramming. Imidlertid er disse sypress materialene skjæres i to-tommers med 4-tommers, 2-tommers med seks tommer og 2-tommers med 8-tommers plater. Cypress kan også bli dratt og gjærete å trimme ut terrassebord materialer som bygger ved hjelp av behandlet trevirke, så vel, og sypress som er blitt høvlet glatt på den ene flaten er noen ganger installert for flat deckingHowever, terrassebord sypress skal sprayes med vann tetningsmiddel for å hindre gråning av materialet.

innendørs

En av de mest populære bruker for sypress tre er å plassere den innendørs som oversize innlegg. Disse innleggene er satt inn for å ta plassen til vegger og hold opp loft overheng i hytter. Ofte er disse sypress innleggene ikke kutte firkantet, men er satt inn som naturlige formet logger. Fordi sypress ikke er behandlet med sterke kjemikalier, kan det også brukes til benkeplater, innerdører og veggbelegg.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com