Hvordan forberede Railroad Ties

June 25

Hvordan forberede Railroad Ties


Jernbane bånd er en billig måte å gi din hage eller bakgård et rustikt utseende. Fordi bånd er allerede kuttet, er det lett å lage en blokk struktur eller trinn, eller å bruke båndene som grenser til stier eller for en hel plen. Fordi de er dynket i kreosot å hindre rotting, de er ikke anbefalt for bruk i grønnsakshager, men de gjør gode hevet senger for grense busker og er ideelle som en støttemur. Utarbeidelse av jernbane bånd avhenger av din tiltenkte bruk for dem.

Bruksanvisning

1 Vask alle overflater skitt eller rusk av dine jernbane bånd med vann og en skurebørste. Jernbanesviller ikke ta press vask godt, og såpe er vanligvis ikke nødvendig.

2 Tillat jernbane bånd tørke grundig.

3 Skjær dem i størrelse ved hjelp av en motorsag - se opp for gamle jernbane pigger - og plassere dem i hagen din eller verksted hvis de skal brukes for landskapspleie.

4 Sand dem ned med et grovt sandpapir på en orbital sander hvis du ønsker å fullføre dem videre og bruke dem som møbler eller en annen innendørs program.

5 Tørk dem ned med en tack klut og deretter sand dem til en finere finish med finere korn i sandpapir før de er glatthet du ønsker.

6 Maling eller fullføre jernbane bånd med en oljebasert maling eller annen overflate du ønsker.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com