Slik Dekorer en Train soverom

July 1

Slik Dekorer en Train soverom


Dekorer din lille ingeniørs soverom med tog tema å sende ham på en reise hver kveld når han går til sengs. Modellere soverommet for å etterligne en togvogn, eller bare mette rommet med tog og bilder av tog. Bruk et par velplasserte tog tilbehør å dekorere rommet hvis du ønsker å gjøre det enkelt å oppdatere tema og innredning på et senere tidspunkt, eller gå all-out med tog tema hvis du ikke har tenkt å pusse opp for noen år.

Bruksanvisning

1 Male et veggmaleri på veggene som skildrer et tog, jernbanestasjonen og åpne felt med en blå himmel hvis du planlegger å holde toget tema for et par år. Heng en ramme med et tog eller jernbanespor hvis du ikke kan male veggene eller ikke ønsker å forplikte seg til et veggmaleri. Et annet alternativ er å bruke peel-og-stick dekaler å legge et tog veggmaleri som er lett å fjerne og oppdatere senere.

2 Plasser møblene i rommet som utfyller toget ditt tema. En enkel seng eller køyesenger vil fungere dersom du ønsker å gjenskape en togvogn. Opt for et tema seng som ser ut som en motor eller tilhengeren eller lage et tog-formet hodegjerde ut av kryssfiner. Mørke tremøbler er ideelt for en ungdom eller voksen, lyse møbler og sølv finish er best for yngre barn. Bytt ut skuffeknottene på ditt barns dresser for tog knotter.

3 Bruk sengetøy med bilder av tog eller jernbaneovergang tegn om veggene ikke er altfor innredet. Bruk ensfarget sengetøy med et par av tog-formet Toss puter hvis du malt en detaljert mur på veggene. Hang gardiner som utfyller sengetøy. Dress opp vanlig gardiner med et tog-tema Valance hvis du ønsker.

4 Hang vegg dekor som trekker rommet sammen. Svart-hvitt-bilder av gamle tog og jernbane vil forsterke en luksuriøs togvogn følelse. Bilder av tog tegn er bra for småbarn som har en favoritt. Jernbaneovergang skilt, signaler eller et personlig navn skilt som staver ut barnets navn på tog finnes andre alternativer.

5 Accessorize rommet med tog-inspirerte elementer for å fullføre tog tema. Et tog bank kan sitte på toppen av kommoden, kan et tog natt holde mørke skygger i sjakk, et teppe med jernbanespor kan gi en dekorativ leke matte og et tog lampe kan gi god belysning for å lese tog historier. Installer en flytende hylle i rommet med noen grotter for å holde en skikkelig leketøy tog sirkle rommet eller sette opp et leketøy tog på et stort bord eller skrivebord hvis det er plass.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com