Retningslinjer kjøkkenplanlegging

April 22

Retningslinjer kjøkkenplanlegging


Kjøkkenet må være ekstremt funksjonelt for at den skal være effektiv. Det er visse retningslinjer som du kan følge for å sikre at kjøkkenet er godt planlagt. Enten du har en U-formet, L-formet eller avlang kjøkken, sikre at hver fungerende del av kjøkkenet er i samsvar med grunnleggende standarder.

arbeid Triangle

Arbeidet trekant er den viktigste design aspekt i ethvert kjøkken. Denne konfigurasjonen representerer det trekantede området mellom de viktigste komponentene i et kjøkken - din komfyr, kjøleskap og vask. De kjøkken design standarder fra National Kjøkken og bad Association sier at denne avstanden bør ikke være mer enn 26 fot. I tillegg bør avstanden mellom noen av disse tre elementene være ikke mindre enn fire føtter og ikke mer enn ni fot.

Opplag Space

Tilstrekkelig klaring plass er viktig, slik at ingen to aktiviteter overlapper hverandre. Døråpninger, oppføring måter og gangveier bør spenner fra et minimum på 32 inches til en optimal 36 inches i bredden. Bredden av et arbeidsområde bør være et minimum på 42 inches.

Counter Space

Boken "tidsbesparende standarder for bygningstyper" redigert av Joseph De Chiara og John Hancock Callender, sier at minimum benkeplate bredde i et kjøkken bør være 16 til 24 inches. Det indikerer også behagelig teller høyde til å være mellom 32 og 34 inches.

Plan for en forberedelse teller ved siden av vasken området, som er minst 36 inches i bredden og 24 inches i dybden. Sørg for at benkeplater har glatte, avrundede kanter for maksimal komfort.

kjøkken Skap

Skap bør ha justerbare hyller, være 12 inches i dybden og minst 30 inches i høyden. Base skap er generelt minst 21 inches dyp. Prøv å innlemme hjørne karusell heter i underskap for å maksimere hjørne mellomrom.

For kjøkken mindre enn 150 kvadratfot i området, gi rom for minst 144 inches av veggskap forside, 156 tommer av underskap forside og 120 tommer skuff forside.

Hvis kjøkkenet er større enn 150 kvadrat, velge 186 inches av veggskap forside, 192 tommer av underskap forside og 165 tommer skuff forside.

Appliances

Plasser oppvaskmaskinen innen 36 inches av vasken. Tillat minst 12 inches på den ene siden av kokeflaten og 15 inches på den andre siden, for komfortabel bruk. Også plassere vasken slik at det er minst 24 inches av benkeplate forside på den ene siden og 18 inches på den andre. Mikrobølgeovner skal plasseres ved en maksimal høyde på 54 inches fra gulvet og tre inches under skulderen av hovedbrukeren.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com