Flower Seed Planting Informasjon

May 28

Flower Seed Planting Informasjon


Mange blomster kan sås direkte ut i hagen fra frø og ikke krever transplanterer. For å være trygg på at din blomsterhage vil fylle på riktig måte, er det noen retningslinjer som må følges. Hver blomst varianten har forskjellige planting krav, men det er noen grunnleggende regler som gjelder for alle blomster, uavhengig av type.

Jordbearbeiding, dybde og avstand

For å kunne spire blomsterfrø som er direkte sådd inn i hagen, må jorda være riktig temperatur og det må være forberedt på riktig måte. De fleste blomster krever at jordtemperatur til å være minst 75 grader for vellykket spiring. Dyrket jorden øker sannsynligheten for å ha en vellykket blomsterhage siden dette beveger næringsstoffer under jorda opp til der røttene av plantene kan nå det. Planter bør også være plassert riktig hverandre. De fleste varianter vil kreve minst 6 inches av avstanden mellom planter, mens andre sprer varianter kan trenge 12 til 18 inches av plass. Se i frøet pakke for avstand informasjon som er spesifikk for din blomst.

Sunlight Preferences

Forskjellige planter trenger ulike mengder sollys for å trives. Varianter som begonier og fuchsia, trenger full skygge og bare et minimum av lys. Disse plantene bør plasseres på nord eller øst siden av et hus, så de bare får morgen sollys. Petunia og geranier, på den annen side, er blant blomstene som trenger minst seks til åtte timer med direkte sollys for å trives - disse variantene er kjent som full-søn planter. Disse plantene bør alltid være plantet på siden av huset sør eller vest, hvor de får maksimalt med sollys om ettermiddagen timer. Følg alltid informasjonen på frø for sollys preferanse for hvert enkelt anlegg.

vanning behov

Over vanning kan være like skadelig for et anlegg som under vanning det. Blomster som mose rose eller portulaca skal bare vannes når jorda rundt dem er tørr å ta på. Petunias, selv om de er en full-søn anlegg, må vannes daglig. Hver blomst plante har forskjellige krav til vanning. Frøet pakken skal opplyse om hvor mye vann som trengs både etter planting og etter spiring. Følg alltid disse instruksjonene. En god tommelfingerregel å følge for de fleste planter er at jorda under dem bør være fuktig ved berøring etter vanning. Små biter av skitt bør klamre seg til fingrene. Hvis jorda er gjørmete, har anlegget vært over vannet.

spiring Perioder

Blomster har alle forskjellige spire perioder. Noen varianter spirer innen en dag eller to, mens andre trenger opptil to uker før spirer vises. Ved planting en blomsterhage med flere blomst varianter, ta hensyn til dager til blomstring markert på frø pakken. For å få farge hele sommeren, rave plantings og bruke frø med ulike blomstrende perioder.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com