DIY Grow lys Spesifikasjoner

May 4

DIY Grow lys Spesifikasjoner


Mange gartnere bruker en god del penger hver vår på frøplanter fra et hagesenter. Disse gartnere kan gjøre dette fordi de ikke har råd til et drivhus, eller ikke har plass til en. Men du trenger ikke et drivhus for å starte en rekke av dine egne frøplanter fra bunnen av. For ca $ 50 på tidspunktet for publisering, kan du lage en innendørs vokse lys stativ, der du kan vokse hundrevis av frøplanter hvert år.

Hva er vokse lysene?

Vokse lysene er kunstig lys som gjør det mulig gartnere å dyrke planter innendørs under dårlige lysforhold. De kan være gløde, fluorescerende, eller til og med LED-lys. Noen lysrør er spesialdesignet for anleggs voksende. Hvis du er voksende afrikanske fioler innendørs og vil ha en masse blomster, kan disse full-spektrum lyspærer være verdt den ekstra kostnaden, men hvis du bare ønsker å starte noen frøplanter for blomst eller grønnsakshage, er det enklere løsninger.

Et stativ for Lights

Hage forsyne kataloger annonsere dyre plante voksende står med fire eller fem hyller og innebygd lysrør armaturer. Dette er hyggelig, men du kan lage din egen stand for mye mindre. Bare bruk et sett av hyller, minst 48 inches lang som du allerede har, eller en billig en fra en store boksen butikk. Du kan også bruke 12-tommers brede boards støttet opp med betongblokker. Installer skruekroker på undersiden av hyllene, og henge rimelig 48-tommers butikk lysarmaturer fra disse krokene.

Hvilke pærer?

Mange forskjellige typer 48-tommers fluorescerende pærer er på markedet. Du kan kjøpe spesielle vokse lyspærer, men det er enklere og billigere å bare bruke en kjølig hvitt og en varm hvit lysrør. Disse fungerer fint for små frøplanter. Finn pærer merket "high output" eller "pluss". Du vil at frøplanter å få mye lys, så bruk den kjeden som kommer med butikken lys til å henge lyset ca 2 inches over overflaten av den nylig sådd leiligheter. Du kan også bruke murstein eller blokker for å heve leilighetene slik at de er nær lysene. Lysene får ikke så varmt, så det spiller ingen rolle om bladene berører lysene. Som spirene vokse, kan du heve lysene eller senke frøplanter.

Tidtakere og annet tilbehør

Med mindre du ønsker å koble lysene hver morgen og koble dem hver kveld, har du sannsynligvis ønsker å installere et tidsur for DIY vokse lyssystem. Still inn timeren slik at lysene er på minst 12 timer i døgnet, og så lenge som 16 timer hvis du ønsker det. Temperaturen rundt vokse lysene bør være passende for den type planter du vokser. Kål, for eksempel spire i kjølig jord og trenger kjølige vekstforhold for å unngå å bli for leggy, mens tomater og paprika trenger varmere luft. Det kan være nyttig å sette en elektrisk varmepute, lavt, under spirende pepper og tomat leiligheter før de dukker opp, spesielt hvis luften i rommet er kult.

Fall Seedlings

Innendørs vokse lysene er stor, ikke bare om vinteren og våren når gartnere dyrke planter å sette ut i våren og forsommeren, men er også stor i varmen av sommeren når du starter frøplanter for høsten hagen. Fall grønnsaker som grønnkål og rosenkål er vanskelig å starte i den varme jord av sommeren hager, men de lett spire inni der det er kult. Begynn dem under vokse lysene før de er klare til å sette ut tidlig i høst.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com