Hvordan Paint Skylight Vaults

April 2

Takvinduer er takmonterte gjennomsiktige inventar som gir varme og lyset i et rom. I boligstrukturer, er takvinduer som oftest plassert på kjøkkenet. Noen takvinduer er faste, mens andre er i stand til å åpnes og lukkes ved hjelp av en forlengelse arm. I noen tilfeller, takvinduer tillate for mye lys å passere gjennom, og kan skape gjenskinn eller forårsake falming til møbler eller skap. I disse tilfellene vil male takvindu hvelv redusere soleksponering.

Bruksanvisning

1 Velg en passende maling og primer kombinasjon. Hvis du ønsker å gjøre takvindu hvelv ugjennomsiktig så ingen sollys kommer gjennom, velg en mørk maling og primer kombinasjon. Hvis du bare ønsker å redusere mengden av sollys, men ikke bli kvitt det helt, velge en primer og maling kombinasjon som er lys eller gjennomskinnelig.

2 Spre en dråpe klut rett under takvindu hvelv, og deretter stå en stige litt utenfor sentrum fra takvindu hvelvet for å ha full tilgang. Rengjør takvindu ruten ved hjelp av vinduet renere og en ren klut.

3 Ta på vernebriller og grov ruten med fint sandpapir. Gni sandpapir over ruten, bruke nok press for å grov panelet overflate. Påfør malerens tape langs innerkantene av takvindu hvelv, som dekker utforming, men forlater panelet utsatt.

4 Sett på en malers maske og børste på eller rulle på primer, ved hjelp av en pensel eller malerrull. Påfør minst ett strøk grunning, og la det tørke for tiden anbefalt av produsenten.

5 Påfør første strøk med oljebasert maling til takvinduet hvelv ruten. Bruk av oljebasert maling i stedet for lateks, da den ikke vil bli negativt påvirket av kondensasjon og fuktighet. Påfør flere strøk hvis det er nødvendig for å enten redusere gjenskinn eller svart ut ruten helt.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com