Hvordan man kan sammenligne Smoothtop elektriske ovner

April 19Du har bestemt deg for en smoothtop elektrisk komfyr, men du er fortsatt ikke sikker på hvilken du skal kjøpe. Valgene som er tilgjengelige i hvitevarer kan føre til forvirring for den gjennomsnittlige forbruker. Å vite hva du trenger fra din elektrisk komfyr er et godt sted å begynne. Du må også forstå hvilke funksjoner som er tilgjengelige i glatt toppen elektriske ovner. Bevæpnet med denne informasjonen, kan du ta turen til din favoritt apparatet butikken og velge den perfekte ovnen for kjøkkenet.

Bruksanvisning

1 Sett kostnadsgrense for elektrisk komfyr. Du kan få alt fra en helt grunnleggende smoothtop komfyr til en med masse ekstramateriale som folk flest ikke trenger. Prislapper variere sterkt avhengig av hvilken type ovn du velger. Angi budsjettet før du handler hindrer deg fra å falle for noe godt utenfor din prisklasse.

2 Mål området tilgjengelig for den elektriske ovnen. De fleste ovner er en standard 30 inches i bredden, men noen modeller er større eller mindre, slik at du ønsker å vite hvor mye plass som er tilgjengelig.

3 Analysere matlaging vaner. Tenk på hvor ofte du koker, hvor ofter du bruker koketopp og den gjennomsnittlige størrelsen på måltidene du koker. Disse faktorene vil komme inn i lek med noen av de ekstra funksjonene som er tilgjengelige på glatte toppen ovner.

4 Bestem om du vil ha en elektrisk koketopp komfyr eller en komfyr og stekeovn combo enhet. Den nåværende stilen på komfyren på kjøkkenet vil påvirke valget.

5 Sammenlign stiler av glatte topp elektriske komfyrer. Du vil finne frittstående, slide-in og drop-in enheter. Slide-in og drop-in enheter blander seg mer med den eksisterende cabinetry, med begge stilarter som typisk har kontrollene i front. Frittstående enheter har vanligvis kontrollene på en backsplash stil stykke på baksiden av ovnen.

6 Sammenlign brenneren området hver potensielle smoothtop modell. De fleste smoothtop ovner har to små og to store brennere. Noen tilbyr en småkoke modus på en av brennerne. Andre har en utvidet oppvarming område som strekker seg mellom to av brennerne til større panner.

7 Følg sikkerhets funksjonene til hver modell. Dette kan inkludere varme indikatoren lyser når en brenner er på og en lås på ovnsdøren.

8 Test ut hver modell. Åpne ovnsdøren for å se hvor tungt det føles og hvor lett det åpner. Vri knottene for å sørge for at de er enkle å bruke og føles solid.

9 Sammenlign stilen til hver smoothtop komfyr. Tenk stilen på kjøkkenet for å finne ut hvilken komfyr modell best passer inn i den stilen. For eksempel, i rustfritt stål ovner med slank utforming er ofte en god match for moderne kjøkken.

10 Legg merke til de garantiene som tilbys for hver modell. Les den fine print for å sikre at du forstår vilkårene i garantien. En garanti kan være en avgjørende faktor hvis to ovner er like.

11 Sammenlign fordelene og ulempene med hver glatt topp komfyr. Sammenligne prisen på hver modell med de funksjonene den tilbyr. Velg det alternativet som best passer dine behov og prisklasse.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com