Kan du bruke Cornmeal bli kvitt maurtuer?

May 17

Kan du bruke Cornmeal bli kvitt maurtuer?


Maurtuer i hagen er naturlig forekommende og vil vises fra tid til annen i alle miljøer. Hvis du har følsomme planter i hagen din, bli kvitt de maurtuer kan være et stort problem, som sterke kjemikalier kan drastisk endre pH-nivået i jord og forårsake skade. Imidlertid er maismel en veldig enkel og naturlig middel som vil hjelpe å bli kvitt maurtuer uten å skade noen av plantene dine.

Hvordan det fungerer

Cornmeal fungerer ved å drepe maur individuelt fra innsiden. Maurene som lukten av maismel og når de går å innta det, vil det utvide fra innsiden og drepe maur etter noen timer. Og fordi maur bringe mat tilbake til reiret, vil cornmeal bli distribuert til andre maur og drepe dem også. Cornmeal ikke drepe maur umiddelbart som gift, men det fungerer svært godt som en langsiktig løsning på ethvert maurtue problem

Bruke Cornmeal

Hell 1/4 til en 1/2 kopp cornmeal over toppen av reiret. Så gå bort fra reiret og la maurene til å gjøre arbeidet sitt. Pass på å ikke dumpe for mye maismel på maur på en gang, som bare en rask dryss vil gjøre triks og vil ikke skremme av maur på toppen av bakken. Når du er ferdig med å strø cornmeal, kan du la.

Hyppighet

Når du først har søkt cornmeal, la maurtua alene i tre til fire dager. I løpet av denne tiden maurene skal frakte cornmeal hele maurtue. Det er vanlig å se cornmeal forsvinne over denne gangen. Når du ser cornmeal har nesten helt forsvunnet, prøv poking maurtua forsiktig med en pinne. Hvis du ser maur flytte rundt, helle mer maismel og vente ytterligere tre til fire dager. Gjenta dette så mange ganger som du trenger før du ikke ser noen flere maur.

Rydde opp

Etter at alle maurene har blitt drept, er det svært viktig å rydde opp i rest cornmeal og left maur struktur. En kost er enklest, som du kan feie skitt fra maurtue og left cornmeal partikler i et feiebrett og deretter kaste dem. Hvis du føler deg litt mer flittig, kan du bruke en butikk vac å støvsuge opp cornmeal og sand. Kast de støvsugd opp materiale umiddelbart, lest noen overlevende eggene klekkes i vakuum.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com