Hva er forskjellen mellom sheetrock Quick Set & sheetrock forbindelse?

February 14

Sheetrock er en merkevare av gips vegg bord, men det har også blitt en generisk navn for alle merker av tapet. USG, morselskapet til Sheetrock, produserer ulike merker av gips sparkelmasse, inkludert vanlig sparkelmasse og raske sett varianter. Mange andre selskaper produserer også disse produktene. Den største forskjellen mellom vanlig sparkelmasse og hurtigsett forbindelsen er at hurtigsett tørker raskere.

Regelmessig Tørrvegg Joint Compound

Bruk vanlig, eller generelt gips sparkelmasse, for alle typer gips jobben, inkludert taping og teksturering. Vanlig gips sammensatte selges som en tykk blanding i bøtter, spann eller poser. For å bruke det sammensatte, ofte referert til som "slam", gips installasjons tilfører vann og rører med en "stapper" eller en elektrisk drill med en røreverktøyet. Når massen har nådd riktig konsistens, gjelder det å vegger med en sparkel eller sparkel.

Quick Set gips sammensatte

Hurtig sett gips sammensatte selges er poser i pulverform. Forbindelsen er tilgjengelig i en rekke av tørketiden, som strekker seg fra fem minutter til 210 minutter. Hvis du vil bruke hurtigsett sammensatt, også referert til som "varm gjørme," gips installasjons heller litt vann i en bøtte, legger pulver og rører med en sparkel. Hvis blandingen er for tynn, legger installatøren mer pulver; hvis den er for tykk, legger han mer vann.

Fordeler og ulemper ved Regular Compound

Når du bruker vanlig gips sammensatte kan installatøren ta sin tid, siden det tar flere timer til en dag for det sammensatte å sette opp. En annen fordel ved forbindelsen er at den kan slipes lett når den har tørket. En ulempe ved vanlig gips forbindelse er det er krymper når det tørker, som ofte resulterer i sprekker. Til tross for denne svakheten, er regelmessig gips sammensatte anbefales for de fleste gips jobber.

Fordeler og ulemper av Quick Set

Bruk hurtigsett sammensatt for mindre reparasjoner, siden den tørker raskt og kan slipes og males i løpet av så lite som en time, avhengig av variasjon. Imidlertid er rask sett vanskelig å sand, slik at det ikke er praktisk for bruk på store områder. Hurtig sett forbindelsen inneholder lim, noe som gjør det til et godt valg for liming fyllmateriale inn i sprekker. Hurtigsett også krymper mindre enn vanlig gips forbindelsen, noe som betyr er vanligvis ikke sprekker når den tørker.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com