Hjemmelaget sitron Grønn Renseprodukter

April 26

Hjemmelaget sitron Grønn Renseprodukter


Rengjøring grønn betyr at du unngå sterke kommersielle rensemidler og løsninger til fordel for mer naturlige, miljøvennlige og fornybare ingredienser som fortsatt får rengjøring jobben gjort. Sitroner er blant naturens mest allsidige og effektive grønne rengjøringsmidler. I tillegg til en forfriskende, ren duft, sitroner har en sterk syrlig kvalitet og andre egenskaper for å bekjempe bakterier, rent kobber, polsk møbler og fjerne flekker, ifølge Purdue University Horticultural Studies nettside. Sitronsaft og olje blir ofte brukt i forbindelse med andre vanlige husholdningsprodukter slik som salt, eddik og natron for å skape grønne rengjøringsprodukter.

Bruksanvisning

Sitron Grønn Rengjøring på kjøkkenet

1 Slice en sitron. Dypp skivene i vanlig bordsalt å rengjøre kobber bunn kokekar. Skrubb kobberbunn i en sirkulær bevegelse inntil flekkene forsvinner. Skyll med rent vann og tørk.

2 Kombiner 4 ss. sitronsaft med ½ liter vann. Bland godt. Dekanter i en sprayflaske for å bruke som en naturlig vinduspusser.

3 Heat ½ kopp sitronsaft til det damper. Rør inn en spiseskje med natron. Hell blandingen i septikbundet avløp månedlig for å hindre tresko. Tilsett sitron rinds til søppeltømming for å fjerne lukt.

4 Klem saften av en frisk sitron i hele tre hoggestabben. Skrubb stabben ren med juice og et ikke-metall skrubber. La juice til å trenge gjennom vanskelige flekker i minst 10 minutter før skylling.

Sitron Grønn Rengjøring på badet

5 Bland en kopp sitronsaft 1/2 kopp boraks pulver. Hell blandingen i toalettet og la det stå i 10 minutter. Skrubb bolle med en toalettbørste før spyling.

6 Hell saften av en frisk sitron på et knapt fuktig svamp. Trykk svampen mot mugg flekker eller mugg flekker. Bruk en plast skure dyppet i sitronsaft for å lette gjenstridige flekker.

7 Desinfiser benkeplater, inventar og vegger ved hjelp av sitronsaft. Kombiner ½ ts. vasking brus, 1 ts. boraks, 2 ss. sitronsaft og en kopp varmt vann i en sprayflaske. Rist til innholdet er blandet. Spray og tørk med en tørr, ren klut.

Sitron Grønn rengjøring rundt huset

8 Lag en sitron-basert grønn renere for tregulv. I en 20 oz. spray flaske, bland 20 dråper sitron olje med 1/2 kopp destillert hvit eddik og 1 ts. glyserin. Fyll flasken med vann. Spray lett på tregulv, deretter tørke og buff med en myk pusseklut.

9 Mix 2 ts. olivenolje med 2 ts. sitronsaft i en liten bolle. Dypp enden av en liten, ren pusseklut i blandingen. Påfør med korn for å fjerne fingeravtrykk og smuss fra usminkede tre flater.

10 Peel en sitron. Plasser skreller på en tallerken på et tørt og varmt sted til de er stive og fri for fukt. Pakk skreller i cheesecloth og knytte wrap lukket med streng. Henger i et skap eller skap som en grønn møll avskrekkende.

Hint

  • Forbered større mengder sitron grønne rengjøring produkter og lagre rengjøringsmidler i tydelig merket mugger.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com