Hvordan Landscape en Patio Courtyard

February 24

Hvordan Landscape en Patio Courtyard


En gårdsplassen gir et ideelt sted å slappe av og sosialisere med venner og familie. En indre gårdsplassen er vanligvis i midten av huset, med alle rommene fører ut til den sentrale uteplass. Entry gårdsrom er plassert på forsiden av huset og har en usjenert uteplass nær inngangsdørene. Du kan også opprette en gårdsplass i bakgården ut av uteplassen ved å skille det fra resten av tunet med hekker.

Bruksanvisning

1 Velg et materiale for gulv av terrassen som også utfyller utsiden av huset. Skifer, terra-cotta fliser, mur eller betong kan brukes, avhengig av budsjettet og atmosfære du vil opprette.

2 Legg grønne rundt plassen ved å lage blomsterbed langs omkretsen av uteplassen. Bruk en rekke forskjellige planter i seng som harmonisere med andre landskaps i din hage. For gårdsrom som ikke tillater for blomsterbed, plassere potteplanter eller planters rundt på terrassen. Separer en bakgård patio fra resten av landskaps ved å plante hekker for å etterligne veggene for en gårdsplass.

3 Sett opp et område for å underholde på gårdsplassen. Plasser rikelig med komfortable sitteplasser, utendørs kjærlighet seter eller servering sett på terrassen for å bruke hele året.

4 Lag en beroligende atmosfære på gårdsplassen ved å plassere en fontene i midten av gårdsplassen eller mot en vegg. Holde mengden av innredningen i gårdsplassen er begrenset for å hindre den fra å se rotete.

5 Gi belysning for gårdsplassen gjennom hengende lanterner eller streng lys stressede over uteplassen. Plasser solens lys rundt omkretsen av gårdsplassen for å tilby lav og også vise frem hagen områder.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com