Hvordan Paint en aksent vegg i et firkantet rom

February 22

Hvordan Paint en aksent vegg i et firkantet rom


En aksent vegg kan være den rette for boks-aktig føler et firkantet rom kan ha. Ved å legge til en fargeklatt i rommet, lage deg et naturlig samlingspunkt som leder øynene til ting i rommet du ønsker å aksent. Maleri en vegg i et firkantet rom med en fet farge kan også skape en illusjon av endrede romdimensjoner, tegning oppmerksomheten bort fra rommets form og slik at gjestene kan fokusere på innredning i stedet.

Bruksanvisning

1 Fokus oppmerksomhet der du vil ha det ved å nøye velge den veggen du aksent. Bare fordi rommet er firkantet betyr ikke at alle vegger er like. Bestem hvor rommets naturlige midtpunkt er --- et interessant stykke arkitektur, en fet farget sofa, et stykke moderne kunst eller en eksotisk plante --- og aksent nærmeste vegg. På den måten vil rommet ditt har et klart fokus.

2 Velg maling farge med omhu. Henter inspirasjon fra et stykke kunstverk, et blomstermønster i teppet, en skygge uthevet i en salongbord eller annen subtil objekt i rommet. Eller gå for finesse ved å male aksent veggen et par nyanser mørkere enn resten av rommet.

3 Match finish av veggen til resten av rommet. Ting vil ikke se rett hvis du sleng på noen flat maling i et rom hvor alle de andre veggene er blank.

4 Eksperimenter med faux etterbehandling, slik som snyltende, ragging eller tørr børsting.

5 Ordne møbler slik at det ser omtrent symmetrisk langs aksent veggen. Dette vil gi rom balanse.

6 Uthev innebygd stykker. Hvis du har et par innebygde bokhyller eller andre lignende brikke, male de synlige delene av veggen bak hyllene for å legge til kreativitet og farge til rommet uten å måtte male en hel vegg.

7 Bland opp den tradisjonelle aksent vegg. La en umalt 20-tommers gap ned midt på aksent vegg deretter bruke denne stripen for å henge bilder vertikalt. Eller bryte opp dimensjonene av et firkantet rom ved å male to tredjedeler av den ene veggen, innpakning rundt hjørnet og male en tredjedel av den tilstøtende veggen.

Hint

  • Erstatte en aksent vegg for et hodegjerde i en liten firkant soverom. Ved å legge en dristig farge på veggen bak sengen, vil du fokusere oppmerksomheten på samme måte som en headboard ville.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com