Hvordan Paint vegger med marokkanske farger

May 30

Hvordan Paint vegger med marokkanske farger


Den vakre landet Marokko, bebodd av en rekke kulturer i det siste, har inspirert rike farger og teksturer som er populære i hjemmet dekorere. Før male veggene, se etter et stoff swatch med varm kanel rød og sprut av skinnende nyanser, som blått og grønt, for å bruke som en guide for marokkansk inspirert rom. Spill opp en eller to av fargene, bruker resten som aksenter, for å holde fra overveldende rommet.

Bruksanvisning

Bruksanvisning

1 Fjern gardiner, persienner og bytte plater fra veggene.

2 Beskytt tak med bred maskeringstape og gulvet med drop kluter.

3 Påfør en grå primer til veggene for å kutte ned på antall lakken du trenger. Bruk en pensel for trim og en maling valse til veggene.

4 Male veggene en marokkansk rik rød eller kanel farge. Marokkansk rød er en jordnær rødt, ikke en knall rød som ville ta oppmerksomheten vekk fra andre knutepunkter i et rom. Har tenkt på to eller tre strøk med maling. Tillat tilstrekkelig tørketid mellom strøkene.

5 La veggene en farge eller fremheve dem med en svamp, paisley sjablong og maling i lyse grønt, kule blues, gylne gule og / eller turkis. Legg gullmaling for en dramatisk effekt.

6 Fremhev med massevis av marokkansk-fargede pynteputer. Hang lette, strømmer gardiner som når til gulvet, selv om vinduene ikke.

Hint

  • Marokko er en stor krydderhandelen sentrum-tenke på varme krydderfarger når dekorere.
  • Ikke la noe malt hvit. Dekk vindusrammer, kronen og baseboards med marokkanske rød maling eller aksentfarger.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com