Vaskemaskin er Moving Når Vaske

February 19

Vaskemaskin er Moving Når Vaske


Vaskemaskiner har flere sykluser. Den agitator flytter klær rundt under hovedvaskesyklusen. Sentrifugeringen fjerner vann fra klærne, slik at det er lettere å tørke. Vaskemaskinen flytting er et vanlig problem som vaskemaskin eiere opplevelse, spesielt under sentrifugeringen. Feilsøk disse problemene for å unngå service avgifter.

Nivå

Den vanligste grunnen til at vaskemaskinen går, er at det ikke er nivå. Vaskemaskinen kommer ferdig installert med fire justerings ben. Disse ben holde skiven i å bevege seg. Stram til låsemutterne på bena hvis de ikke er stramt nok. Se om vekten av vaskemaskinen er jevnt fordelt på de fire ben. Test distribusjon ved å holde vaskemaskinen diagonalt. Prøv rocking det på begge sider. Hvis den beveger seg selv litt, så beina er ikke helt selv, noe som fører til vaskemaskinen for å flytte mye. Juster føttene. Se om gulvet under vaskemaskinen er i vater. Hvis ikke, fikse gulvet eller legg et stykke 3/4 tommers kryssfiner under den.

Overbelastet belastet~~POS=HEADCOMP

Aldri overbelaste vaskemaskinen, noe som får den til å bevege seg for mye, spesielt under sentrifugeringen. Stopp belastningen og fjerne et par stykker av klær. Ikke pakk klær inn i vaskemaskinen. Ikke legg til ekstra klær av vaskemaskinen etter at syklusen har startet. Å gjøre dette forårsaker vibrasjoner, og det hindrer også vann fra tilstrekkelig drenering fra maskinen din.

Ute av balanse

Hvis vaskemaskinen vibrerer eller går, åpner opp lokket for å stoppe lasten og se om lasten er ubalansert. Fordele klær rundt agitator. Hvis lasten er svært liten, legge til et par håndklær til det å jevne ut belastningen. Hvis du vasker ett eller to store elementer, legge til et par småting. Alltid slags tunge og lette klær.

Andre utgaver

Hvis du fremdeles hører støy, koble vaskemaskinen fra strømforsyningen og åpne opp hovedhuset. Se om drivremmen er løs, og justere spenningen. Kontroller koblings, motor lagrene, overføring og trommelbremser. Hvis noen av disse komponentene er ekstremt slitt eller ødelagt, få nye. Du hører normalt humming og vann bevegelse støy. Hvis du hører en rystende, stopper vaskemaskinen og fjerne alle løse gjenstander, særlig endre eller nålene. Du kan også høre kurven beveger seg under vaskesyklusen, som er vanlig.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com