Slik reparerer Betong Spall Med Epoxy

February 19

Slik reparerer Betong Spall Med Epoxy


En Spall refererer til sprukket eller knust deler av betong som er små eller har svært tynne kanter. Du finner ofte spalls langs de nedre deler av betongvegger eller andre steder der betongen er utsatt for mer bruk enn resten. Det er en enkel måte å reparere spalls bruker epoxy. Hvis du bruker en høy kvalitet epoxy, kan repareres Spall vare så lenge som resten av betong uten å bryte igjen.

Bruksanvisning

1 Fjern Spall av noe løs og chipping betong. Du kan bruke hånden til å fjerne svært løse biter.

2 Bruk en chipping hammer for å fjerne ustabile konkret innenfor Spall området. Den svake betong vil komme unna lett slik at du ikke trenger å bruke mye kraft.

3 Fyll små sprekker som strekker seg fra Spall med silikon. Din Spall kan ikke ha noen sprekker som kommer av det; hoppe over silikon hvis du ikke ser noe.

4 Klargjør epoxy mørtel i henhold til instruksjonene på pakken.

5 Spre mørtel inn i Spall med en sparkel før skaden er i flukt med det omkringliggende området. Du bør spre et fint lag av mørtel fra Spall til betong rundt den slik at den gradvis blander sammen.

6 La epoxy kur for 3 dager og behandle reparert Spall med hva overflate du ønsker.

Hint

  • Hvis du ikke kan få den reparert området glatt og flat, kan du bruke sement over tørket epoxy for å gli inn i det omkring betong.
  • Ikke prøv å få reparere når været er vått eller fuktig eller epoxy vil ta svært lang tid å tørke og kan ikke kurere riktig.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com