Hvordan Splice Utendørsbelysning Ledninger

February 20

Hvordan Splice Utendørsbelysning Ledninger


Spleising utendørs ledninger reduserer ordentlig sjansen for elektrisk støt og sikrer en fungerende tilkobling for mange år framover. Alle elektriske koblinger må gjøres inne i en koblingsboks. Dette er for å beskytte forbindelsen mot fuktighet og hindre folk fra uhell berøre ledningene. Koblingsbokser må være tilgjengelig for inspeksjon og reparasjon uten å fjerne etterbehandling materialer. Riktig skjøting utendørs ledninger er en enkel prosess når du forstår de riktige produkter til bruk.

Bruksanvisning

1 Slå av strømmen til kretsen du jobber med på distribusjonspanelet. Bekreft strømmen er slått av ved å trykke på en ikke-kontakt spenning detektoren til isolerende dekning av ledningen.

2 Kutt ledningen på det stedet du ønsker å gjøre skjøten med avbitertang. Strippe tre åttendedeler av en tomme av isolasjon av hver ende av de tre ledninger.

3 Sett de to trådendene gjennom gummimaljen hullene på siden av koblingsboksen, slik at om lag seks inches av wire til å jobbe med inne. Sett ledningen inn der du ønsker å spleise gjennom en annen grommet hull og la ekstra ledning for å jobbe med også.

4 Vri sammen de tre svarte ledningene med en tang. Installer en wire mutter på toppen av tilkoblingen. Koble de tre grønne og hvite ledninger som bruker samme teknikk.

5 Skyv ledningene inn i koblingsboksen og sett dekselet på plass med skruene som følger med.

6 Monter koblingsboks av bakken til et stabilt objekt. En tre bjelke på et dekk eller mot yttervegg av bygningen er gode steder. Kontroller at koblingsboksen er ikke i en posisjon der det kan være mekanisk skadet.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com