Hvordan Fold Avis Into Seed Planters

May 12

Hvordan Fold Avis Into Seed Planters


Brett gratis frø planters fra kvadrater av avisen. Etter at frøene har spiret plante disse beholderne direkte i bakken. Avisen vil brytes ned raskt. Du trenger ikke å bekymre deg for skade plantene skjøre røttene når du fjerne planten fra beholderen. Planting beholderen direkte ned i bakken er renere, og du trenger ikke å lagre planting potter fra år til år. Du kan lage dusinvis av planting kopper i løpet av få minutter.

Bruksanvisning

1 Klipp to ruter av avisen. En 8-tommers square er en god størrelse for de fleste frø.

2 Stable rutene og brett dem i to diagonalt ved å bringe et hjørne for å møte motsatt hjørne. Krøll fold.

3 Plasser den resulterende trekanten på bordet slik at den brettede kanten er nærmest deg. Brett nedre høyre hjørne opp til å berøre midten av motsatt side. Krøll fold.

4 Brett nedre venstre hjørne opp til å berøre midten av høyre side. Du vil ha en fem-sided form.

5 Brett det øverste laget av den øverste punktet i form ned så langt du kan. Snu papiret og brett den gjenværende lag ned på samme måte. Du vil nå ha en fire-sided form. Dette er din planter.

6 Åpne toppen av planter så bredt som mulig. Plasser den på bordet med åpningen vendt opp, og trykk ned for å flate bunnen.

7 Fyll planter halvfull av fuktig potting jord og plante frø.

Hint

  • Bruk forskjellige størrelse kvadrater av avisen for ulike størrelser av plantasjeeiere.
  • Vanne planters lett, for mye fuktighet vil føre koppene å falle fra hverandre før plantene er klare til å plante. Hvis koppene begynner å falle fra hverandre kaste en ny cup og forsiktig slippe dem inn.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com