Min Whirlpool Duet tørketrommel tørker ikke klær

May 10

Whirlpool Duet tørketrommel kan virke som de kan gjøre omtrent alt, fra dampende ut rynker til å automatisk justere syklus tid og temperatur avhengig av hvor fuktig klærne er eller hvor stor belastningen er. Men hvis tørketrommelen ikke tørker klærne i det hele tatt, har noe gått galt. Å finne ut hva som er problemet er kan ta litt innsats.

Makt

Ofte en tørketrommel vil fortsatt slå seg på og selv riste elementer, men vil ikke gjøre en veldig god jobb med å tørke disse elementene hvis det er noe som påvirker strømforsyningen. Whirlpool Duet tørketrommel krever bruk av to sikringer eller strømbrytere, så hvis man trenger å byttes ut eller tilbakestille, kan tørketrommelen fortsette å fungere, men ikke så bra som forventet. Likeledes, hvis stikkontakten leverer en lav spenning, kan tørketrommelen fungere, men klærne kan ikke få tørr. Whirlpool anbefaler bruk av en 240-volt strømforsyning for forsvarlig drift.

Forsynings Valve

Whirlpool Duet kommer i både gass og elektriske modeller, og gass modeller må være korrekt koblet til en gasstilførselsledning til varme. Finn gassventilen på tilførselsledningen og sikre at det er åpent hele veien hvis tørketrommelen har tilstrekkelig makt, men er fortsatt ikke oppvarming under bruk.

Cycle valg

Mange brukere velger lav-varme sykluser, for eksempel "Low", "Extra Low" eller "Air Only" innstillinger og deretter oppdage med forferdelse at klærne er fortsatt fuktig og kjølig på slutten av syklusen. Dersom elementene ikke er tilfredsstillende tørket ved slutten av en syklus, gjør en annen syklus utvalg med varmere temperaturer eller lengre tørketider.

Hindret Air Flow

Over tid vil lofilteret inne i tørketrommel samt tørketrommelen eksos ventilen bli tett av lo hvis ikke rengjøres regelmessig. Dette lo begrenser bevegelse i luften i tørketrommel, som kan hindre riktig tørk. Løft ut lofilteret og rengjør den før hver syklus, og sjekk av åpningen på en jevnlig basis. Rengjør lo, og sørge for at ventilen ikke er bøyd eller skadet. En annen kilde til hindret luftstrøm er tøymykner ark, som kan bli fanget foran interiøret grille, blokkerer luften.

ubalansert

Mange av de tørke modeller Whirlpool Duet har automatiske fuktighetsgivere som sporer tørking fremgang i løpet av en syklus. Dersom tørketrommelen er ubalansert, men elementer inne i tørketrommelen, kan ikke komme i kontakt med sensorene, forårsaker sensorene for å svikte. Gjør justeringer i tørketrommel føttene slik at enheten ikke vingle eller rock i alle retninger og sitter fast på gulvet.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com