Slik reparerer betong rundt en ejektor Pump

May 10

Slik reparerer betong rundt en ejektor Pump


En ejektor pumpe brukes når du installerer en vann-hjelp enhet - for eksempel en kommode - i en kjeller som ikke allerede er plombert for det. En vask som ligner på en sump bassenget er satt i gulvet og ejektor pumpe tvinger materialet inni det opp til hjemmet kloakkrør. Hvis du må bryte et hull i betonggulvet for å installere bassenget, vil reparasjonen være nødvendig for å gjenopprette integriteten av gulvet og for å gjøre det ser bra ut.

Bruksanvisning

Fikse The Gap

1 Rengjør betong rundt bassenget ved å feie bort støv og rusk. Dette må gjøres flere ganger så arbeidet ditt vil generere nye støv og betongpartikler.

2 Identifisere områder som skal repareres. Kutte i betong aldri forlater et perfekt sirkulært hull for bassenget, så det er nok avstand mellom betong og bassenget. Disse må fylles ut. Selv en hårfin sprekk må repareres som det ellers kan vokse seg større. Fest de større problemene først.

3. Form gapet mellom betongen og karet til en som er bedre for å holde betongen plasteret. Bruke en kald meisel og hammer for å kutte ut langs bunnen av gapet på den side betongen slik at åpningen er litt bredere på bunnen enn på toppen. Etter betong tørker, hindrer bredere bunnpluggen fra spratt ut under stress. Sidene av spalten behøver ikke å være jevn. Børst og vask bort alt støv og rusk igjen.

4 Bland den betongmengde er nødvendig for å fylle gapet. En standard 80-lb. pose med betong blander å til litt over 6000 kubikk inches, mens en 5-gallon bøtte rommer 1.155 kubikk inches, eller om lag 20 prosent av betong. Dette vil bidra til å bestemme hvor mye betong du trenger.

5 Smør innsiden av gapet med et konkret klebemiddel. Det finnes mange typer på markedet. Påfør din i henhold til instruksjonene. Noen lim trenger tid til å tørke for å få riktig mengde vedheft før støping i.

6 Hell betong i, arbeider det rundt med en stang for å sørge for at det siver inn i de lavere, bredere nivåer og at ingen luftbobler form. Fortsett å helle før betongen er på nivå med gulvet. Arbeid overflaten med en sparkel før vannet begynner å komme opp. La vannet sive tilbake inn i betongen og deretter sparkel for en endelig utjevning.

7 Dekk betong med plast etter to eller tre timer. En gang om dagen i en uke avdekke det og spray det lett ned med vann. Etter syv dager fjern plast.

fikse Sprekker

8 Utvid sprekken med meisel og hammer til du kan lett undergrave det - eller for å gjøre bunnen bredere enn toppen på samme måte som med større gap. Rengjør gap grundig ved å feie langs innsiden.

9 Rens innsiden av sprekken med den samme betong klebemiddel. Bland betongen og tvinge den inn i sprekken for å dekke hele området. En tynn sprekk kan kreve et kreativt verktøy slik som en iskrem bar pinne for å komme inni den. Tørk av betong på nivå med gulvet med en sparkel.

10 Cover sprekken med plast og la den sitte i fem til syv dager før du tar av plast for godt. En gang om dagen i løpet av denne tiden løfte plast opp og skvette vann langs sprekken.

Hint

  • Jo bedre jobb med å kutte gjennom betong det mindre arbeid for å reparere den.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com