Hvor å Feilfri Plast containere

March 7

Uansett navn merkevare de er, plastbeholdere er stor for lagring av mat. Rengjøring disse beholdere, men kan være en utfordring, spesielt hvis det er flekker. Plastbeholdere er ikke billig, så å kaste dem bort når de blir flekkete kan koste brukeren for mye penger. Det finnes måter å rense disse beholderne og selv fjerne vanskelige flekker, noe som gjør disse beholderne lett brukes igjen og igjen.

Bruksanvisning

Hvor å Feilfri Plast containere

1 Rengjør plastbeholdere i varmt såpevann, ved hjelp av en nylon skrubber. Skyll godt. Bruk aldri metall scrubbere på beholderne, da de kan skade plasten.

2 Fjern flekker ved å prøve en av flere metoder. Prøv å dekke flekken med en væske automatisk oppvaskmiddel (en plast Selskapet anbefaler Palmolive) og la den stå i ca 30 minutter. Rens grundig.

3 Sug beholderen i en løsning av en spiseskje med flytende klor blekemiddel til en kopp varmt vann. La den sitte i tretti minutter. Skyll til du ikke lenger kan lukte blekemiddel i beholderen.

4 Fjern ytre flekker. Prøv å bruke Bar Keepers Friend (eller Cameo eller Dawn Strøm dissolver) og en nylon scrubber for å fjerne flekker. Rens grundig.

5 Prøv en ovn renere for ytre flekker. Sørg for at det er tilstrekkelig ventilasjon. Bruk hansker og hell ovnsrens på flekken. La den sitte for tiden anbefalt på boksen. Mens han fortsatt på seg hansker, bruke en ren klut eller svamp for å fjerne ovnsrens. Ikke bruk denne pusseklut før den har blitt vasket. Ikke bruk svampen i det hele tatt. Kast det. Skyll plastbeholderen grundig under rennende varmt vann og vask med flytende oppvaskmiddel med en frisk svamp eller klut.

Hint

  • Vær forsiktig når du bruker metallredskaper eller matlaging verktøy med plastbeholdere. Disse kan skade overflaten av beholderne, noe som gjør det lettere for farging for å sette inn i overflaten.
  • Selv om du kan lagre tomat-baserte matvarer i plastbeholdere, ikke varme disse matvarene-i plastbeholdere-i mikrobølgeovnen. I stedet overføre mat til en glassbeholder for å varme dem.
  • Ikke bland flytende klor med flytende oppvaskmiddel. Det vil skape klorgass.
  • Hold alle kjemikalier utilgjengelig for barn.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com