Hvordan Fold Down en GROSFILLEX Table

April 7

GROSFILLEX tabeller er en robust, sammenleggbar alternativ til en tradisjonell gårdsplass bord. Disse runde, sammenleggbare bord tillate for sesonglagring, enkel transport, eller evnen til å skape mer åpen gulvplass for ekstra gjester. Enkelte modeller av GROSFILLEX klappbord tillate restauranteiere trygt låse dem opp for å hindre tyveri. Man kan brette disse tabellene i løpet av noen få sekunder.

Bruksanvisning

1 Orient det runde bord, slik at du står ved siden av det, ser ned på toppen. Bena skal være helt ut for å danne en "X" -form på basen.

2 Brett bena mot seg selv ved hjelp av skotuppen å presse en ben mot den andre, rundt midten hengslene. Sluttresultatet vil endre seg fra en "X" -form for en opp-ned "T" -form. Hold i toppen av tabellen mens folding benene for å hindre bordet fra å falle over.

3 Brett ned toppen av tabellen ved å ta tak i ytterkant og trekke den opp slik at den runde bordplaten vippes opp fra en horisontal sirkel til en vertikal sirkel. Bordet er nå brettes og flat for lagring.

4 Sett opp tabellen ved å brette ned toppen, runde overflaten. Hold toppen med begge hender for å stabil, og brette den nederste ben med skotuppen.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com