Typer Stone Kledning

February 15

Typer Stone Kledning


Stone kledning kan brukes på innsiden eller utsiden av et hus og fungerer primært som en kunstnerisk og dekorativ funksjon. På innsiden av en bolig er det mest vanlig å finne i peiser og vegger. På utsiden er stein kledning påføres over framing eller festes til eksisterende yttervegger - enten ytterkledning eller murstein - for å gi en solid finish.

solid Stone

Historisk solid stein var en svært populær metode for boligbygging som materialene var rikelig. Det er imidlertid tung og vanskelig å transportere stein. Mens noen mennesker fortsatt bygge hus helt ut av stein, er det mer vanlig å bruke stein som en aksent, for eksempel for en skorstein eller en enkel vegg. I stedet er alternative metoder som gjenskape utseendet av stein brukt.

faux Stone

Faux er et fransk ord som betyr "false". Faux stein, derfor er en produsert produkt som ser ut som ekte stein. Den er tilgjengelig i en rekke farger og former, men er lettere enn ekte stein. Den er vanligvis laget av plasstøpt betong og formes til skifer stykker eller steiner ved hjelp av støpeformer. I motsetning til ekte stein, trenger det ikke å være forseglet for å hindre at fuktighet siver inn.

Polyuretanskum paneler

Polyuretan skum paneler er produsert veggpaneler som har utseendet av ekte stein, men ingen av vekten. De er ekstremt lett og motstandsdyktig mot fukt, og er enkle å sende og installere. Disse panelene installere over eksisterende ytterkledning eller innvendige vegger, noe som øker effektiviteten av isolasjon.

Tynne Stone Panels

En annen vanlig kledning metoden benytter tynne steinplater. Disse er tynne stykker av stein skåret i seksjoner. De er vanligvis 3 til 4 fot torget, men bare en tomme eller så tykk. Den vanligste materialet er granitt; imidlertid marmor og kalkstein også anvendes.

Male eller tapetsere

Hvis du ikke har penger eller mulighet til å innlemme ekte stein, kan du bruke maling for å skape en faux stein finish. En rekke "stein" bakgrunnsbilder er også tilgjengelig, for eksempel murstein og ruglete stein.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com