Slik reparerer en Ceiling Stain i et mobilt hjem

April 5

Slik reparerer en Ceiling Stain i et mobilt hjem


Vann, røyk, sot og matlaging spruter skape ubehagelige flekker på mobilen din hjemme taket. Fordi mobile hjem tak er vanligvis laget av paneler, suspendert himlingsplater eller plater rock, og erstatte det skadede området kan være vanskelig og tidkrevende. I stedet prøve å rengjøre flekker med noen felles husholdning ingredienser. Hvis flekkene er fortsatt synlige etter rengjøring forsøk, må du dekke dem opp med grunning og maling.

Bruksanvisning

Rengjøring

1 Cover elementer i rommet med drop kluter for å forhindre misfarging eller skade fra rengjøring løsning drypper. Tørk ren med en tørrmopp tak.

2 Fyll en bøtte med 2 liter varmt vann. Legg 1 1/2 kopper blekemiddel og vann, og bland det med en tresleiv.

3 Fest en forlengelse håndtaket til en maling roller. Dypp maling valse inn i blekemiddel, og rulle over taket flekker forsiktig. La blekemiddel for å sitte på flekker i 15 minutter.

4 Fyll en ren bøtte med kaldt vann og dyppe en ren maling roller i den. Skyll blandingen av taket med valsen, og la tak lufttørke.

dekker

5 Fjern alle elementer fra rommet. Ta ned veggdekorasjoner og gardiner. Dekk tunge elementer som ikke kan fjernes med drop kluter. Spre ut flere drop kluter til å dekke gulvet. Hold deg malerens tape langs kantene av trim og støping for å beskytte den fra maling.

6. Påfør en flekk-blokkerende primer - tilgjengelig i en sprayboks som sprayer oppover for lettere tak søknad - over taket, inkludert flekken. Primeren holder flekker fra blødning gjennom den nye malingen. La primeren tørke i flere timer.

7 Hell tak maling i en plast maling skuffen. Rull en ren maling valse inn i malingen, og la overflødig maling dryppe av rullen tilbake i maling skuffen. Begynne å rulle i taket maling forsiktig på taket skapet til vinduet. Hvis rommet har flere vinduer, begynner på vinduet med mest lys skinner gjennom. Lyset vil bidra til å skjule eventuelle roller merker at du kan la bak.

8 Fortsett å rulle maling på taket i en back-og-tilbake bevegelse før du har grundig belagt taket. Tillate taket å tørke i 24 timer.

Hint

  • Bruk gamle klær som du ikke tankene farging med maling.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com