Ugressmiddel for Blomsterbed

April 5

Ugressmiddel for Blomsterbed


Weed styring i blomsterbed opprettholder den estetiske verdien og helse på planter - som ukontrollerte ugress konkurrerer for vann, næringsstoffer og plass. Effektiv luke ledelse starter med riktig luke identifikasjon. Kontroll ugress i de blomsterbed med bruk av en anbefalt herbicid.

Identifikasjon

Bruk ugressmiddel sethoxydim for effektiv ugrasstyring i blomsterbed, som anbefalt av University of Massachusetts Extension. Den kjemiske selges under forskjellige merkenavn.

Beskrivelse

Et produkt som inneholder sethoxydim fungerer som en selektiv, postemergence kontroll av årlige og flerårige gress ugress. Den kjemiske selges i form av emulgerbare konsentrat, og blir også brukes innendørs. Dess blomsterbed, blir sethoxydim brukes for å kontrollere ugress i lauvskog frukt og grønnsaker, så vel som i prydplanter.

Bruk Anbefalinger

Påfør ugressmiddel over toppen av blomstene til målet ugress. Bruk på aktivt voksende ugress og unngå bruk på tørke stresset ugress. Hvis ugresset er under 6 inches høy, bruker du en lavere pris, men bruker høyere priser på høyere ugress. Perennial ugress krever høyere forekomst av ugressmiddel. Produkter som inneholder sethoxydim har en lav giftighet for fugler og dyr og er ikke giftig for bier, som sitert av Cornell Cooperative Extension. Bruk sethoxydim trygt på en rekke blomster - inkludert krysantemum, nelliker, georginer, Gladiolus, ringblomster, aster, lavendel, Coleus og Zinnia.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com