Slik holder Stray Dogs Away From Backyard

April 4

Hunder som kommer inn hagen din til å urinere og avføring kan gjøre et nummer på landskapet, for ikke å nevne det rotet som det kan føre til. Hvis hundene inn hagen din er eid av en nabo, er den beste tilnærmingen til å snakke med hundeeieren og be ham om å holde hundene ut av din hage. Hvis hundene er spredt; Men, du må ty til andre løsninger.

Bruksanvisning

1 Sett et gjerde opp rundt hagen din. Den enkleste måten å holde løshunder og andre dyr ut av hagen din er å gjerde verftet. Men hvis hagen din er stor eller penger er et problem, så fekting verftet er kanskje ikke mulig.

2 Prøv en blanding av cayenne og sort pepper. Bland de to paprika sammen og strø dem rundt omkretsen av hagen din. Du kan også blande mel inn med pepper hvis du vil. Melet har ikke en frastøtende effekt, men det hjelper deg å se hvor du har drysset pepper. Pepper får hundene til å nyse og de fleste hunder vil ikke krysse over det å komme til den andre siden. Sørg for å bruke på nytt etter at det regner.

3 Sug bomull baller i ammoniakk, eddik eller sprit, og plassere dem langs omkretsen av hagen din. Alle disse husholdningsartikler har sterke lukter som naturlig frastøte hunder. Ikke hell dem direkte på bakken selv fordi de kan være skadelig for planter.

4 Kjøp en kommersielt solgt hund frastøtende og spray omkretsen av hagen din med det. Mange av disse siste gjennom regn og bare må på nytt hver 60 til 90 dager.

5 Kontakt dyr kontroll for å klage på løshunder i hagen din. De bør være i stand til å hjelpe deg i fjerning av hundene.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com