Daisy dekorasjon ideer

January 8

Daisy dekorasjon ideer


Dekorere hjemmet ditt med tusenfryd åpner opp et stort utvalg av design som tusenfryd kommer i en rekke farger fra hvitt til fiolett. Dette utvider dine muligheter til dekorasjon farger selv om mange produsenter tilbyr tusenfryd mønster hovedsakelig i gult eller hvitt rekke tusenfryd. Plukk farger for design og deretter se etter stoffer, keramikk eller tapeter til å dekorere hjemmet ditt.

vegger

Pryder veggene på kjøkkenet med en tusenfryd grensen som du måler det 32 ​​til 40 inches fra gulvet for en stol rail og bruke den til veggen. Maling den øvre delen av veggen en lys gul eller hvit for å matche kronbladene av blomsten, mens male den nederste delen brun å matche innsiden av blomsten. Du kan også male veggen en solid farge og deretter stemple en tilfeldig design av tusenfryd på veggen eller bruke en pekepennen til å skissere daisy figurer projiseres på veggen av en projektor.

stoffer

Bring i en daisy utforming i stua aksent puter. Velg puter med en tusenfryd mønster eller de som har tusenfryd appliquéd eller brodert på forsiden av puten. Velg et sengeteppe eller ark sett med tusenfryd trykt på den eller kjøpe et land lappeteppe med tusenfryd rutene for sengen. Legg gardiner med tusenfryd aksenter og slips tilbake gardinene med tusenfryd ringer. Bring i kjøkkenhåndklær med en daisy tema sammen med et par av tusenfryd grytekluter, et forkle, og en tusenfryd duk.

Artwork

Male ditt eget daisy design på tvers av tre lerreter og henge dem over sofaen. Lag en collage av tusenfryd for rommet ditt som du kutter ut tusenfryd bilder fra magasiner og fotografier. Ordne tusenfryd i en plakatstørrelse ramme så lim dem til et bord før matting og henger bildet på veggen. Lag et bilde vegg av tusenfryd ved å velge flere små bilder av tusenfryd. Matte bildene med en tilsvarende farge for rommet ditt før du gruppere dem på veggen. Plukk opp en tusenfryd skulptur av glass eller metall og plassere den i hyllene.

Blandet

Design blomsteroppsatser ut av tusenfryd for rom. Lag en forseggjort arrangement for din portrom, med kutt sitronskiver i bunnen av en orkan vase og gule tusenfryd arrangert i en avrundet skjerm i toppen. Plasser enkelt knopper av tusenfryd i din stue og spisestue. Gruppe tre små vase sammen for å legge til mer interesse eller gjøre det alene med en knopp vase per bord. Dyrk en pott av dine egne tusenfryd på kjøkkenet eller sunroom som potten henger ned fra vinduet. Når været ikke tillater frisk daisies, bruke silke kunstig kene for ditt arrangement.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com