Hvor å Feilfri Hvit Golf Sko

March 26

Golf er ikke den mest skitne sport, men golf sko kan sikkert ta juling når det gjelder gress flekker og smuss. Siden de fleste golf sko er skinn eller syntetisk lær, bør den uunngåelige flekker og skitt rengjøres med rengjøringsmiddel spesielt for skinn eller syntetisk lær. Sportslige gode butikker og mange sko butikker, vil bære renere utviklet for å fjerne gress flekker og smuss fra idretten shoes.Some golfbaner har motorisert skoen rengjøringsmidler, og disse er fine å bruke ved behov for rask rengjøring. Imidlertid vil skoene dine vare lenger hvis du renser dem mer nøye for hånd.

Bruksanvisning

Hvor å Feilfri Hvit Golf Sko

1 Børst bort all løs skitt med en tørr sko børste eller klut. Husk å fjerne så mye skitt fra sålen så godt slik at du ikke ved et uhell overføre jord fra sålen til den øvre ved rengjøring av hvite området.

2 Plasser en liten mengde sko renere på et område av skoen; rengjøre dette området en klut. Hvis skoen er eksepsjonelt skitten, må du skifte til rene kluter ofte, ellers vil du bare være å spre smuss rundt skoen. Rengjøring av skoen i seksjoner sikrer en mer grundig rengjøring. Pass på å følge instruksjonene på støvsugeren. Noen sko rengjøringsmidler kan gi bedre resultater hvis lov til å bo på skoen i et minutt eller så før du tørke dem av.

3 Bruk sko melkepulver eller hvit sko fargestoff for å dekke eventuelle gjenværende flekker som gress flekker, og for å gi golf sko en lysere, nyere utseende. Arbeid fargestoff eller melkepulver i ved hjelp av sirkelbevegelser med en ren klut. Hensikten med dette er tosidig: å arbeide det hvite pigment i nedenfor til den øvre overflate slik at den vil vare lenger, og for å spre pigmentet jevnt over skoen.

4 Buff skoene lett med en myk, tørr klut. Det er ikke nødvendig å buff for skinne, men rasping skoene lett etter rensing vil hjelpe jobbe eventuelle gjenværende fargestoff inn i skinn.

5 La skoene tørke helt før du bruker dem. Normalt bør du la skoene tørke i minst 12 til 24 timer. Hvis luftfuktigheten er høy, bør du i det minste la dem tørke i 24 timer før du bruker dem til golfbanen.

Hint

  • For ekstra vanskelige flekker, må du kanskje bruke hvitt skinn sko fargestoff eller blekemiddel. For å holde hvite golfsko ser sitt beste, bør du av og til bruker melkepulver uansett. Selv rene hvite sko vil se kjedelig og gulnet etter en stund bruk.
  • Bruk mer skoen renere og dye rundt sømmen der skitt er sannsynlig å skjule.
  • For lær golfsko, bruker en sko balsam på anledningen til å holde skinn smidig.
  • Bruk en hvitere som er vanntett.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com