Er frø fra en russisk Olive Tree Giftige?

March 13

Selv om russisk oliventre (Elaeagnus angustifolia) frø er ikke giftige, er anlegget anses invasiv av United States Department of Agriculture. Den russiske oliventre er ofte funnet på lakeshores, skogkanter og veikanter. Russiske oliven frø spres av fugler og dyr, etablere nye trær på en rekke områder. Når etablert, er vanskelig å kontrollere russisk oliventre vekst.

Identifikasjon

Den russiske oliventreet er også kjent som den oleaster, silverberry og høsten oliven. Dette treet er et medlem av tindvedfamilien familie og vanligvis vokser til høyder på 10 til 30 fot. Russiske oliventrær har torner, sølv blomster og frukt som ligner en liten oliven. Disse trærne formerer seg ved frø eller ved roten-krone spirende.

menneskelige potensial

Russisk oliven tre frø regnes ikke som giftig ved svelging. Men forbruker noen plantemateriale kan føre til magesyke, diaré og oppkast. Barn er en økt risiko for kvelning fra inntak plantedeler, frø, blader og frukt. Mange mennesker har allergiske reaksjoner på inntak av plantemateriale. Symptomer på en allergisk reaksjon inkluderer tungpustethet, hevelse i munn, lepper, ansikt eller tunge, elveblest og pustevansker.

Animal Potential

Ifølge American Society for Prevention of Cruelty å Animals, er den russiske oljetreet ikke giftige for hunder, katter eller hester. Men hvis noe tre som har frø eller frukt er plassert i hagen din, kan ditt kjæledyr svelges det. Frø og frukt kan forårsake mage ubehag hos dyr som kvalme, oppkast og diaré.

betraktninger

Frø eller frukt av den russiske oliventreet er ikke giftig. Men USDA anbefaler å plassere andre trær i hagen din hvis mulig, fordi den russiske oliven er en invasiv arter som raskt sprer seg. Disse trærne skaper en brannfare fordi de blir tette. Noen andre trær, for eksempel sølv-bøffel bær og russet buffalo-bær, er like i utseende til den russiske oljetreet, men er ikke invasiv.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com