Hvordan regrout en Dusjkabinett

March 19

Hvordan regrout en Dusjkabinett


Mange dusjer og bad er innredet med keramiske fliser, men over tid, kan vann permanent skade flis. Hold keramiske fliser klar av mugg ved å tørke den etter en dusj, og la en eksos morsom kjøre for å få fuktig luft ut av rommet. Husk å regrout keramiske fliser i dusjen så snart du begynner å se skader eller misfarging på gjeldende fuging. Selv om du kanskje må skifte spesifikke fliser på grunn av vannskader, kan du være i stand til å spare mest mulig ut av keramiske fliser.

Bruksanvisning

1 Skrap ut den gamle fuger på badet stall, ved hjelp av et verktøy kniv eller syl. Bytt ut ødelagte fliser ved hjelp av en hammer eller meisel for å bryte flis i små biter. Fullstendig fjerne ødelagte fliser og bruke fugemasse for å sette inn en ny.

2 Rengjør området som vil bli regrouted. Spre fugemasse over flisen området, ved hjelp av en fugemasse flyte og få fugemasse i alle ledd. La fugemasse satt før du tørke av overflødig bort med en klut.

3 Tørk bort rester igjen når mørtelen har tørket, og polere flisene. La dusjnisje tørke i noen dager før du recaulk badet. Skrap gamle caulk bort og rengjøre området med en klut dyppet i isopropanol. Fyll badekaret sakte med vann for å unngå spruting veggene.

4 Fyll vegg og badekar felles med silikon eller latex caulk. Fukt fingrene med kaldt vann og glatte caulk ned. Bruk et verktøy kniv til å fjerne overflødig caulk etter at den har tørket. Etter at du fugemasse og caulk et bad, må du ikke bruke badekar eller dusj i minst en dag å tillate prosjektet å tørke.

Hint

  • Bruk en ferdigblandet mørtel som ikke vil bli skadet av mugg.
  • Hvis keramiske fliser ble satt før 1960, ta kontakt med en profesjonell for å få reparasjoner utført. Keramiske fliser fra denne perioden ble satt i en mur base.
  • Kjøp peel-og-stick badekar og fliser caulk for den enkleste drivning. Selv om du fortsatt trenger å fjerne den gamle caulk, vil du ikke å sette inn og forme den nye caulk.
  • Fjern gamle eller ødelagte fliser nøye, så du kan utilsiktet bryte andre brikker rundt det hvis du ikke er forsiktig med en hammer og meisel.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com