Min Troy-Bilt snøfreser har dårlige dekk

March 4

Min Troy-Bilt snøfreser har dårlige dekk


I det iskalde nord, Troy-Bilt snøfresere er et viktig verktøy hver vinter. Uten en fungerende klarering verktøy, kan en tung snøstorm gjør det umulig for deg å forlate huset eller oppkjørselen. Blant de komponentene du trenger for å opprettholde en Troy-Bilt snøfreser er dens dekk. Slitasje, punkteringer og en mangel på smøring er problemer som ofte påvirker hjulene på Troy-Bilt snø flytte utstyr. Å gjøre reparasjoner hjemme er kostnadseffektiv og relativt enkel i mange tilfeller.

Dekkslitasje / korrosjon

Etter flere års bruk kan trå på en Snøfreser dekkene slites ned, minkende grep på is og snø. I løpet av en rekke år, kan gummien på dekkene tørke ut og blir sprø, flakdannelse bort for å eksponere undersiden mesh. Hvis en av disse situasjonene oppstår, er det på tide å skifte dekk. Kontakt Troy-Bilt å bestille reservedeler for din modell.

punkteringer

En punktert dekk vil føre til en snøfreser å sitte ujevnt, påvirker hvordan snø fjernes fra bakken. For å rette på problemet, fjern mutteren fra midten av navet og plassere den skadde hjulet flatt på en arbeidsflate. La oss gjenværende luft ut av dekket og lirke gummi av felgen. Linje opp ventilen på nytt dekk med hullet i felgen og knipse dekket tilbake i posisjon. Pump opp dekket til trykket trykt på siden.

Mangel på smøring

Troy-Bilt anbefaler du bruker glidemiddel til hjulene en gang i året. Unnlatelse av å gjøre dette kan føre til at hjulene til å gripe eller bli vanskelig å slå. Påfør en liten flerbruks automotive fett fra din lokale jernvarehandel til akselen, og erstatte hjulet. Etter et par svinger for å jobbe i oljen, skal hjulene gå jevnt og uten motstand.

Andre problemer

Snø og is, ikke overraskende, noen ganger samle seg rundt en Snøfreser hjul under bruk. Bruk en grov børste for å fjerne eventuelle innskudd som påvirker bevegelse av snøfreser mens du arbeider. Topp opp dekkene med luft som er nødvendig for å holde viften nivå, og stramme hjulmutterne ved starten av hver sesong for å sikre at hjulene er godt festet.


© 2019 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com