Hvordan lage Willow Tree rooting hormon

April 3

Hvordan lage Willow Tree rooting hormon


I mange tilfeller, som forplanter seg en plante fra borekaks er enklere å gjøre enn fra frø. Hybride planter vil ikke produsere avkom identisk, mens enkelte frø er meget vanskelig å spire. Bruke en rooting hormon til klippe kan bedre sjansene dine for å tvinge skjære å spire røtter. Rooting hormoner oppmuntre et anlegg for å utvikle røtter slik at den kan absorbere fuktighet og næringsstoffer fra jorda. En enkel måte å skape naturlige rooting hormon er å bruke willow bark.

Bruksanvisning

1 Klipp 1 kopp selje kvister fra et piletre ved hjelp av beskjæringssakser. Noe tre i willow familien vil være nok til å gjøre rooting hormon.

2 Lag en rekke vertikale skiver i sidene av kvister til delvis skrelle kvistene. Stoffet som forårsaker planter til rot finnes mellom barken og veden av kvistene. Utsette dette stoffet hjelper kvistene å slippe den i vannet raskere.

3 Plasser kvister i en bøtte.

4 Fyll en lager gryte med en gallon vann. Bring vannet til å koke og hell det over kjepper i bøtta. La vannet til å sitte i 24 timer til bratt.

5 Sil vannet for å unngå svinn og lagre den i en beholder med lokk.

Hint

  • Hvis du vil bruke selje rooting hormon, suge endene av plante stiklinger i vann i noen timer før planting dem eller vann nyplantede stiklinger med blandingen.
  • Når det oppbevares i kjøleskapet vil blandingen fortsette i opptil to måneder.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com