Hvorfor Cactus Planter Slå Brown

April 6

Hvorfor Cactus Planter Slå Brown


Kaktus planter snu brun indikerer at de har kontrahert en sykdom som kalles stammen råte. Denne sykdommen er forårsaket av sopp-patogener phialocephala virens, lasiodiplodia theobromae og Fusarium, ifølge Kadas hage. Det er viktig for gartnere å legge merke til tegn på tidlig stammen råte å gi sine kaktus med behandling.

overwatering

Stem råte er forårsaket av gartnere overwatering sine kaktus planter om vinteren når anlegget har gått i dvale, i henhold til Cactus Museum. Sopp og bakterielle patogener trives i fuktige grunnforhold. Gartnere kan hindre stammen råte ved å la sin kaktus å tørke ut i høst og vinter. I løpet av disse månedene, gi kaktus vann bare med måte - nok til svakt dempe tørr jord, foreslår University of Illinois Extension.

Stem Damage

Stem skade skaper en vei for skadelige patogener å delta. Du kan se bruning forekomme nær det punktet av skade. Ellers kaktus med stilk råte utstillingen symptomer nær bunnen av anlegget. Etter hvert som sykdommen utvikler seg, områder blir brune eller sorte går opp stammen av kaktus plante. Andre symptomer inkluderer en gråsort vassen substans væskende fra syk kaktus vev, i henhold til Cactus Museum. Når stammen råte er ikke alvorlig, kan du bruke kulturelle metoder for behandling av sykdommen.

kultur~~POS=TRUNC Treatment

Plasser kaktus på et tørt sted hvis den er plantet i en container. Hvis plantet ute, stopp vanning anlegget for et par uker å tørke ut syke området og stoppe soppsporer fra spirende. Spre et lag med grus under kaktus. Grus vil bidra til å stoppe spredning og spiring av bakterier. Planter i beholdere bør repotted med sterilisert potting jord. Unngå å bruke jorda i hagen din, fordi det kan inneholde skadelige sopp.

Kutte ut Disease

Bruk en skarp kniv for å fjerne syke eller misfargede områder av kaktus. Spray kniven med en blanding av 70 prosent denaturert alkohol og 30 prosent vann i mellom kuttene for å forhindre spredning av patogener. Fjern det området som er grenser til infeksjon, fordi det er trolig skjuler patogener selv om symptomene ikke har vært utstilt ennå. Støv området med svovel pulver for å stoppe soppsporer fra å spre seg. Hvis toppen av kaktus er sunt, kuttet bunnen av og plante toppen i sandholdig jord, som anbefalt av Cactus Museum.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com