Hvordan bygge en tre gate Door

April 8

Hvordan bygge en tre gate Door


Tre porter er en attraktiv måte å avslutte et gjerde eller utendørs vegg. Bygg din egen gate kan gi rom for rimelig tilpasning, men det krever litt planlegging. Sjekk din lokale byggeforskrifter før du begynner byggingen. Det kan være begrensninger for størrelsen, stil og plassering av verftet strukturer i ditt område. Noen områder kan også kreve tillatelse. Også, mens to 4 av 4 trykk behandlet innlegg vil støtte de fleste porter, hvis din gate vil være større eller tyngre enn vanlig, bruke større innlegg.

Bruksanvisning

innlegg

En Bestem plassering, høyde og bredde på porten du ønsker å bygge. Spill denne informasjonen med en blyant og papir. Din gate poster må være minst 1/3 lengre enn gate høyde.

2 Plass til 4 av 4 innlegg 1 tomme lenger fra hverandre enn bredden på porten. Marker steder for sentrum av innleggene på bakken med spraymaling.

3 Grav et hull for det første innlegget ved hjelp av et innlegg hull digger. Hullet bør være minst 12 inches bredt og dypt nok til å være under frost nivå, eller 1/3 av innlegget lengde, avhengig av byggeforskrifter. Gjenta for det andre hullet.

4 til 4 til 6 inches av grus til bunnen av hullene. Sett innleggene i sine hull. Brace innleggene med skrap tre eller annet materiale. Sjekk at de er på nivå med et vater.

5 Bland betongen i henhold til produsentens instruksjoner. Fyll hullene med betong. Kontroller innleggene for nivå. La betongen kur i henhold til produsentens anvisninger.

posisjonering

6 Mål bredden på mellomrommet mellom støtte innleggene med et målebånd for å sikre at det er en tomme større enn den planlagte gate. Mål høyden av innleggene fra bakkenivå. De bør være 2 inches høyere enn den planlagte gate. Spill dine målinger. Juster gate dimensjoner, om nødvendig. De justerte dimensjoner vil være de som brukes ved måling og kutting av tømmer.

7 Mark og måle to av to av fire styrene til bredden på porten. Skjær dem til lengde med en sirkelsag.

8 Legg til minst 1/4 tommer til bredden på gjerdet bord for å tillate hull for ekspansjon. Del bredden på porten ved dette tallet for å finne ut hvor mange gjerde boards du trenger. Hvis det ikke er et helt tall, må du justere oppsettet. Den enkleste måten er å utvide avstanden mellom bordene til de passer nøyaktig.

9 Skjær gjerdet styrene til høyden din gate. Sørg for å kutte fra bunnen hvis styrene har en dekorativ kant.

10 Linje opp gjerdet styrene på et flatt og jevnt underlag. Sjekk at endene er rette ved å bruke nivå som en rett kant.

11 Plasser en 2 av 4 på gjerdet styrene, med sin 4-tommers side å berøre dem. Mål at det er 12 inches fra toppen av gjerdet styrene. Tegn en linje på gjerdet brettet langs kantene på to av fire.

12 Plasser den andre to av fire på gjerdet styrene, med 4-tommers side ned, 12 inches fra den nederste kanten. Outline dette forumet også.

13 Mål avstanden fra den høyre side av toppen 2 av 4 nedre kant til den venstre side av bunnen 2 ved 4 øvre kant. Spill denne målingen.

14 Mark og måler et annet to av fire til den registrerte målingen. Kutt til lengden. Dette vil være tverrstag. (Merk: For mange porter, kan du bruke en av fire planker, en to av fire innrammet og avstivet gate kan være tung.)

15 Cut ene enden av tverrstag i en 45-graders vinkel med en gjærkasse og håndsag. Snu spenne og kutt samme vinkel på den motsatte enden.

16 Plasser tverrstag mellom toppen og bunnen 2 av 4-ere. Det bør danne en "Z" form.

17 Bor pilothull inn i tverrstag til toppen og bunnen 2 av 4-ere bore og skrutrekker bit. Kjør 3-tommers spiker inn i styrehullene til å feste bukseseler.

montering

18 Lå vedlagte regulering på et flatt og jevnt underlag.

19 Place gjerdet styrene langs øvre og nedre tannregulering, ved hjelp konturene fra tidligere som guider. Kontroller at det er minst en 1/4-tommers gap mellom hver enkelt. Du kan lage en spacer fra skrap tre for å gjøre hullene selv. Sjekk at endene er stilt opp rett med vater.

20 Bor pilothull i gjerdet styret på toppen og bunnen seler. Bor to hull på hver arm.

21 Drive skruer i pilothullene i gjerdet styrene å feste dem til bukseseler.

Etterbehandling behandling~~POS=HEADCOMP

22 Løft porten på plass mellom støtten innlegg, med bukseseler vender gården, med hjelp av en partner. Det bør være en 1/2-tommers klaring på hver side. Plasser tre utklipp under porten for å sikre riktig bakkeklaring.

23 Stå på innsiden av porten. Place heavy-duty gate hengsler mot støtten innlegget på høyre og på de horisontale to av fire bukseseler. Skissere sine posisjoner og hull. Fjerne porten. Dette gjør at porten til å svinge i.

24 Bor pilothull i hullmarkeringene i porten og post.

25 Legg den øverste hengselet tilbake i stolpen. Match hengslene er hull til pilothull. Kjør 3-tommers skruer i hullene for å feste hengslene. Gjenta dette for bunnhengslene.

26 Løft porten tilbake i posisjon med en partner hjelp. Line opp hengslene med pilothull i porten. Kjør en-tommers skruer i hullene for å henge porten.

27 Place sperren mot venstre stolpe og gate. Låsen skal være mot toppen av en kort gate eller halvveis opp en høyere gate.

28 Fest låsen i henhold til produsentens instruksjoner. Ulike låsen stiler vil ha ulike krav.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com