Hvordan fikse et toalett som holder Running Sporadisk

April 25

Hvordan fikse et toalett som holder Running Sporadisk


Din toalett kjører sporadisk, også når ingen er i rommet, når toalettet tank lekker vann sakte på minst en ganske regelmessig. Når små mengder vann lekker ut av toalettet tank, flottøren i tanken registrerer hvert fall i vannivået. Flottøren slås på toalettet vannpåfyllingsventil, som fyller toalettet igjen opp til det angitte vannhøyden. Fiksering av lekkasje i tanken stopper sporadisk driften av fylleventilen.

Bruksanvisning

1 Fjern dekselet fra toppen av toalettet tank ved å løfte den opp. Plasser tankens lokk på et sikkert sted der du ikke vil gå på den og dekke vil ikke falle over og bryte.

2 Vent til toalettet er helt stille, og deretter dryppe flere dråper av mørk konditorfarge inn i tanken vann. Sjekk som konditorfarge reiser til kilden til lekkasjen i tanken.

3 Rett kjeden som kobles til toalettet flapper ventil hvis konditorfarge lekkasjer i toalettskålen. Hvis kjedet ikke er bundet opp, snu håndtaket på vannventil i veggen under toalett tank med klokken, kutte av strømmen av vann til toalettet.

4 Vri klaffventilen av tappene på påfyllingsventilen og hekt kjeden festet til klaffventilen. Trykk på en ny klaffventil på tappene på påfyllingsventilen, og hekte kjedet på kroken på enden av armen inne i tanken, slik at om lag tre lenker av slakk i kjeden.

5 Trekk til mutrene på tanken bolter hvis konditorfarge lekket ut rundt boltene i bunnen av tanken. Sett bladet på en flat skrutrekker inn i sporet på hodet av hver av boltene, holder boltene på plass. Stram mutterne på undersiden av tanken ved å skru dem med urviseren med en skiftenøkkel.

6 Juster høyden på flottøren i toalettet tank hvis konditorfarge går inn i overløpsrøret og vises i toalettskålen. Hvis float har en metall arm som fester det til påfyllingsventilen, bøye armen så flyte sitter lavere. På toaletter der duppen reiser rett opp og ned ved siden av påfyllingsventilen, vri skruen på toppen av flottøren, eller klemme klippet som holder den på plass for å redusere posisjonen til flottøren.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com