Ideer for Utvendig Maling

March 1

Ideer for Utvendig Maling


Maleri utsiden av hjemmet ditt trenger ikke å bli henvist til en helt nytt lag med den samme kjedelige farge. Ta en sjanse ved å få litt kreativ med utvendig maling ordningen. Fantasien trenger ikke å bli kvalt bare fordi du vet at alle som går forbi kan gjøre dommer på konseptet av hva som er kreativ utendørs maling. Det er ditt hus, og du skal føle deg fri til å gjøre en dristig uttalelse for alle å se.

The Emerald City

Go green bokstavelig ved å male utsiden av hjemmet ditt en rik smaragd farge. Konseptet med å leve i Emerald City er ikke komplett med maling jobb på huset. Du bør male oppkjørselen din for å ligne gul murstein, eller legge ned en faktisk gul murstein vei å bringe Oz til liv rett på gaten.

Red Trim

Red kan være en farge som er overveldende når du gjør det basen fargen på huset ditt. Hvis du vil ha den dramatiske effekten av rødt, velge en fargerike fargetone, og bruke den til å trimme og ytre egenskaper. Noen judiciously plassert Candy Apple eller Firetruck Red på dørtrekk, søyler, lysarmatur og utvendig vinduer kan bli enda mer dramatisk enn å male hele huset rødt.

Vindu Silhouettes

En kreativ idé for utvendig maling som også kan tjene en funksjon hvis du har store vinduer er å male silhuett tall på utsiden av vinduene. Silhouettes legge til en følelse av det 19. århundre sjarm til huset ditt mens tallene kan også fungere for å motvirke inntrengere og tyver som forveksler dem om natten for beboerne.

Patio Faux Rug eller fliser

Hvis du har en uteplass, male et permanent gulvbelegg i form av en faux teppe eller faux fliser. Din uteområde kan komme til kreativt liv med tillegg av en livlige farger falsk kjøre eller fliser på gulv. Bruk to strøk med betong maling for basen, og utnytte en utvendig sealer for å beskytte denne maling jobb mot slitasje fra vanlig trafikk.

adressenumre

Vær kreativ med din adresse ved å bruke maling for å gjøre det våren til liv. Bruk spray metall maling for å gjøre kryssfiner tall utskjæringer ser metallic. Du kan også være lurt å tenke på å male adressenummer på oversize pynteputer som er permanent stasjonert på plass på en benk på verandaen.

Shutter malerier

Installer faktisk arbeidstid skodder over utvendige vinduspartiene og utnytte denne overflaten for artisteri skyld. Male veggmalerier som kobler når du lukker skodder over vinduene. Kreativitet teller for mye med dette utvendig maling idé, så ikke vær redd for å ta skrittet fullt ut og ansette en artist å gjøre en førsteklasses jobb.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com