Hvordan bygge din egen BBQ Smoker

March 28

En bakgård røyker skaper mør og svært smakfull kjøtt gjennom lav varme matlaging teknikk kalt røyking. Å lage din egen røyker er en ettermiddag prosjekt som vil ha deg kaste grillfester på kort tid. Mens det er mange typer gratis røyker planer tilgjengelig på internett, er det kjøligere modellen en pålitelig og enkelt sted å begynne. Selv om du kanskje tror å bygge en røyker fra en plast kjøler er en brann fare, resten lett. Andre populære røyker oppsett inkluderer pappesker og gamle kjøleskap. Røyker ikke tatt kommer en høy nok temperatur til å forårsake smelting eller mat forurensning via plast.

Bruksanvisning

1 Dekk kaken panorere med aluminiumsfolie for enkel opprydding. Fyll kjelen med flis og sett til side.

2 Sett kokeplate i bunnen av kjøleren, og deretter sette temperaturen til middels og mate ledningen ut gjennom toppen. Du må kanskje en skjøteledning for å kunne slå den varme platen på.

3 Sjekk for å være sikker på at din cookie ark og steking stativet passer inni kulere; finne en annen størrelse hvis du må. Din cookie ark vil samle noen stekefettet, og roasting rack vil holde kjøttet du røyke.

4 Sett kaken pan full av flis på kokeplate. En hel kjele med flis bør være nok til å røyke elementene du kan passe inne i dette kjøligere.

5 Sett kaken panorere og roasting rack, og plasserer kjøttet du ønsker å røyke på stativet.

6 Sett kokeplate og lukket dekselet på kjøleren. Din kjøtt vil begynne å røyke som kokeplate varmer opp.

Hint

  • Om nødvendig, legge til flere flis ved å kaste en håndfull friske barn på kaken pan når du åpner kjøligere.
  • Unngå fristelsen til å åpne kulere å sjekke fremdriften. Røyking tar flere timer.
  • For en enkel måte å overvåke resultater, feste en standard ildfast sonde termometer til den kjøligere ved hjelp av en av vannventiler eller ved å mate den gjennom toppen, nær den lille gap der ledningen strømmer ut.
  • Koble alltid kokeplate når du er ferdig med å bruke grill røyker.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com