Hvordan bygge et hjørnes sokkel

March 28

En kort corner hylle er en vinklet trekantet sokkel som gir en liten arbeidsplass for de som trenger det. Denne utformingen er ideell for mindre områder hvor møbler allerede tar opp mesteparten av plassen i rommet. Korte hjørne hyller installeres ofte i et kjøkken eller i barnas soverom. Bygg din egen hjørnes hylle er en enkel prosedyre som bare tar noen få timer med riktig trebearbeidingsverktøy. Unngå å ta snarveier i byggeprosessen, som en hjørnehylle krever veggen støtte for å holde noen vekt.

Bruksanvisning

1 Hold en kryssfiner ark opp til hjørnet av rommet der den korte hjørne hylle skal installeres. Hvis du arbeider med en stor kryssfiner ark, spør en venn til å bidra til å holde den opp for deg. Som du holde det på plass, tegne en rett linje fra den ene veggen til den andre for å skape en trekantet hylle disposisjon.

2 Legg kryssfiner ark på et flatt bord slik den trekantede sokkelen stikker ut fra tabellen kanten. Skjær den trekantede kort hylle, ved hjelp av gjensidig sag. Fjern eventuelle sprekker, fliser eller tre partikler som stikker ut fra cut side, ved hjelp av middels sandpapir.

3 Finn to veggstenderne nærmest hjørne ved å skyve stud finder horisontalt over begge veggene som utgjør hjørnet. Siden pigger kjøre vertikalt i veggene, rett og slett lage en lett blyant mark når en stud er funnet. Finn en i hver vegg i hjørnet.

4 Hold trekantet kort hjørne hylle i hjørnet, og skyv den opp og ned for å bestemme ønsket høyde av den lille hjørne hylle. Lå nivået på toppen av hyllen for å finne en enda horisontal plassering. Tegn to små blyantstreker rett under hylle på toppen av veggen stud plasseringer - én linje under sokkelen på hver vegg i hjørnet.

5 Installer en hylle braketten på en av veggene slik at toppen av brakett linje med blyant linje trukket i forrige trinn. Bruk nivå rett ved siden av braketten slik at det blir lodd selv. Bor to-tommers skruer inn i veggen, fester braketten til veggen. Gjenta dette trinnet med den andre braketten.

6 Installer trekantet kort hylle til hylle brak ved å skru 1/2-tommers skruer inn i hjørnet sokkel. Skyv sokkelen inn i hjørnet, så det er på linje med både vegger. Se under brakettene og finne alle monteringshull stilte opp med bunnen av sokkelen. Bruk disse hullene for å sette inn skruene og fest sokkelen til brakettene.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com