Typer av Cholla Cacti

March 29

Typer av Cholla Cacti


Kaktus av slekten Opuntia er innfødt til ørkenen i Nord-Amerika. Mer enn 20 arter av opuntiaer kalles cholla kaktus, og de vokser i alle områder av ørkenen Southwest. De forskjellige arter ta en rekke former. Cholla vokse med leddet sylindriske stengler, og en papiraktige laget slire dekker sine pigger, en karakteristisk unik blant kaktuser.

Kjede Frukt Cholla

Den største av cholla, kjede-frukt cholla, kan vokse opp til 15 fot i høyden. Dette trelignende kaktus produserer frukt som henger fra grenene, og hvis de ikke løsner en ny frukt vil vokse neste år knyttet til fjorårets frukt. Disse kjedene frukt kan være opptil to fot lang, og de gir kaktusen sitt vanlige navn. Fruktene er lett forskyves, imidlertid, og de kan falle ned på forbipasserende, som fører til en annen vanlig kallenavn, hopping cholla.

Buckthorn thorn~~POS=HEADCOMP Cholla

Buckthorn er et annet stort utvalg av cholla, vokser opp til 10 fot høye. Det er en lys grønn eller lilla kaktus med lange greiner som ligner gevir av en hjort, og den vokser i Sonora-ørkenen. Blomstene er spesielt slående, som varierer i farge fra lys gul til oransje, rosa eller rødt. Det ligner i formen til staghorn cholla.

Teddybjørn Cholla

Dekket med fine pigger som vises myk og fuzzy i visse lys og avstand, blir dette cholla sitt vanlige navn fra sin utrolig godartet utseende. Denne arten, som kan vokse opp til 7 fot høy, er like farlig som alle andre cholla, imidlertid. Den tette pigger kan enkelt pierce kjøtt, og dens stilk segmentene lett bryte vekk fra anlegget og sette seg fast i noen uheldig nok til å børste mot den. På grunn av denne vanen, bamse cholla er også noen ganger kalt hopping cholla.

Devil Cholla

Devil cholla er typisk for en gruppe av kaktus kalt klubb Chollas. I motsetning til den trelignende Chollas, klubb Chollas vokser nær bakken og gren fra bunnen i stedet for fra toppen av stengler. De kalles klubb cholla grunn av klubbens formede ledd i deres stammer, og i motsetning til andre Chollas, er deres spines ikke omfattes av en papiraktige laget slire.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com