Hvordan du byr for erstatning Deck Konstruksjon

August 8

Hvordan du byr for erstatning Deck Konstruksjon


Budgivning å erstatte eventuelle byggingen er alltid mer komplisert enn byr på nybygg. Holde prosessen med å fjerne det gamle dekk og prepping området atskilt fra nybygg i de innledende fasene av budet kan hjelpe deg å gjøre nøyaktig tid, materialer og forsynings estimater. Pass på at du har en nøyaktig forståelse av hva kunden forventer. Dette omfatter ikke bare materialer og designdetaljer, men også noen spesielle krav hun har for flytting og lagring av materialer, arbeidsplaner og alt annet som kan komme i konflikt med arbeidet.

Bruksanvisning

Deck fjerningskostnader

1 beregne kostnadene for å trekke ut dekk og rydde opp i området. Start med antall timer arbeidet vil ta å fullføre.

2 Gjør din tidsestimat i hele dager. Inkluder avgifter, forsikring og andre kostnader knyttet til arbeidskraft.

3 Beregn søppelcontainer plass, trailer eller lastebil utleie og tipp avgifter. Legg disse sammen for å få kostnadene for å fjerne den gamle dekk. Legg 15 prosent til lønnskostnader for å dekke eventuelle overskridelser.

materialer Estimate

4 beregne kostnadene for materialer. Du trenger innlegg, betong for fundamenter og behandlet 2-by-6 tømmer for innramming. Inkluder bjelke kleshengere for hver ende av hvert innlegg. Beregn antall behandlede dekk skruer og bolter som trengs for å bygge rammen. Legg disse elementene sammen som innramming.

5 Bestem deg for en terrassebord materiale. De tre vanligste valgene behandles 5/4 terrassebord, seder og redwood 5/4 terrassebord og kompositt 5/4 terrassebord. Inkluder nok behandlet dekk skruer for å sikre din terrassebord.

6 Beregn antall kvadratfot du trenger. Legg kostnaden av rekkverket. Du trenger innlegg, spiler og rails. Beregne kostnadene for trinn materialene du trenger. Dekk trapper er vanligvis sammensatt av stringere og løpebaner.

7. Tilsett prising alle av materialene sammen. Legg 20 prosent for avfall og feilvurderinger. Ta med eventuelle leveringskostnader.

Beregn Arbeiderpartiet og Total jobb kostnader

8 Beregn kostnaden på arbeidskraft for dekk montering. En dyktig snekker kan fullføre en 8-by-8 dekk i en og en halv dag. Her igjen, inkluderer forsikring, avgifter og andre arbeidskostnader.

9 Gjennomsnittlig dine timesatser for hver arbeidstaker som skal være på jobb, legger avgifter og andre kostnader, og beregne gjennomsnittlig timekostnad på ditt arbeid. Multipliser det med antall åtte-til-10-timers dager det vil ta å fullføre byggingen. Beregn for overtid hvis nødvendig.

10 Legg til tåre-out, materialer og byggekostnader for å få grunnprisen. Tilsett 15 prosent for overskridelser og flere ukjente utgifter. Dette er anslaget for klienten. Skriv ut en nøyaktig beskrivelse av arbeidet skal være ferdig og materialene og prosess for å bli brukt. Prøv å få med så mange detaljer som mulig for å unngå forvirring. Ta med en klausul i budet for å dekke ekstra uventet arbeid og materialer, og skissere politikk for håndtering av endringer og kostnad for kunden.

Hint

  • Når prosessen er fullført, kan du dele prisen med arealet av dekket. Bruk denne prisen per kvadratfot å by på fremtidige prosjekter. Oppdater materialkostnader i anslaget hvis det har gått mer enn tre måneder siden siste bud.
  • Skisserte prosjektet er viktig. Bruk så mye detalj beskrive det arbeidet som skal gjøres, materialer og metoder som mulig for å unngå konflikt.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com